johnyfy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 καλησπερα στο forum...ξερει κανεις αν οταν στειλεις καποιο email με ενα βιντεακι π.χ,να υπαρξει κινδυνος να παραβιαστουν τα προσωπικα δεδομενα απο οποιονδηποτε και να φανει τι εχεις στειλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 στείλτο μου να σου πω χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 LooooooL! Home made Pr0n? Φίλε αν το ανέβασες ήδη το βίντεο κατέβασέ το γιατί δεν σε βλέπω καλά. Δεν είναι ανάγκη να βρουν ποιος το έχει στείλει, αρκεί να ξέρουν ότι εσύ το είχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 δεν νομιζω. Μεσω του lab εννοεις ετσι?Η γενικοτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 αν δεν το πολυ επιασα τι θες να πεις.γενικα αν διακινεις βιντεο,φωτο κτλ που εμφανιζουν τριτο προσωπο χωρις την συγκαταθεση του,την πατησες, μπορει να μπλεξεις ασχημα,δλδ ναι παραβιαζονται τα προσωπικα δεδομενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Ιούλιος 12, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 εννοω να στειλω σε καποιο φιλο με email ενα βιντεακι η ενα τραγουδι.καταλαβαινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 12, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Όταν στέλνεις e-mail είναι σα να στέλνεις γράμμα μέσω ταχυδρομείου χωρίς φάκελο. O οποιοσδήποτε κακόβουλος μπορεί να το διαβάσει. ΤΟ θέμα είναι ότι στα ΑΠΕΙΡΑ emails που διακινούνται καθημερινά ποιος hackeras θα βρεθεί να ασχοληθεί με το δικό σου mail. Οπότε πρακτικοί λόγοι ανησυχίας δεν υπάρχουν. Τώρα αν πραγματικά διακινείς σημαντικά δεδομένα μέσω e-mail, καλό θα ήταν να γίνονται πρώτα encryption με κάποια ειδική εφαρμογή, όπως π.χ. το PGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Ιούλιος 12, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 δηλαδη παρακολουθουν τα email??εγω εχω στο yahoo.μπορω να γραψω κατι μπορουν να το δουνε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyfy Ιούλιος 12, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 φιλε εισαι ωραιος..δεν εννοω hacker εννοω τον ιδιο τον server.μπορει να βρει οτι εχω παρανομο τραγουδι και οτι το στελνω>αυτο εννοω.τι εφαρμογη ειναι αυτη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 12, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από johnyfy [Σήμερα, στις 14:52] φιλε εισαι ωραιος..δεν εννοω hacker εννοω τον ιδιο τον server.μπορει να βρει οτι εχω παρανομο τραγουδι και οτι το στελνω>αυτο εννοω.τι εφαρμογη ειναι αυτη?? εγω βασικα νομιζω πως εαν το βιντεο δεν περιεχει τα εξης : 1)εσενα απο τις τελευταιες διακοπες σου στο Ι-ρ-α-κ να κανεις σκοποβολη με R-P-G με τον κολλητο σου τον Μ-ε-χ-μ-ε-τ2)εσενα με την π-ε-ν-τ-ε yrs old σχεση σου στην 2η επετειο σας πανω στο κρεβατι3)εσενα τη στιγμη που εργαζεσαι σκληρα πανω απο μια ωρολ-ο-γ-ι-α-κ-η βομβα4)εσενα και πισω σου 8 κ/ι/λ/α κ/ ο/ /κ /α /ι /ν /η5)εσενα να καμαρωνεις πανω απο τις τελευταιες 6 σφαγμενες κατακτησεις σου (ας καθονταν οικειοθελως οι βλαμμενες)6)εσενα και πως κλεβεις 8 μιλιονια απο την Τραπεζα της ΕλλαδαςΔΕΝ μπορει να χρησιμοποιηθει με κανεναν τροπο εναντιον σου....αλλιως μπορεις να ζητησεις και αποζημιωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιούλιος 12, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Tsakonas νομιζω τα ειπες ολα :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιούλιος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas [Χθες, στις 17:42] εγω βασικα νομιζω πως εαν το βιντεο δεν περιεχει τα εξης : 1)εσενα απο τις τελευταιες διακοπες σου στο Ι-ρ-α-κ να κανεις σκοποβολη με R-P-G με τον κολλητο σου τον Μ-ε-χ-μ-ε-τ2)εσενα με την π-ε-ν-τ-ε yrs old σχεση σου στην 2η επετειο σας πανω στο κρεβατι3)εσενα τη στιγμη που εργαζεσαι σκληρα πανω απο μια ωρολ-ο-γ-ι-α-κ-η βομβα4)εσενα και πισω σου 8 κ/ι/λ/α κ/ ο/ /κ /α /ι /ν /η5)εσενα να καμαρωνεις πανω απο τις τελευταιες 6 σφαγμενες κατακτησεις σου (ας καθονταν οικειοθελως οι βλαμμενες)6)εσενα και πως κλεβεις 8 μιλιονια απο την Τραπεζα της ΕλλαδαςΔΕΝ μπορει να χρησιμοποιηθει με κανεναν τροπο εναντιον σου....αλλιως μπορεις να ζητησεις και αποζημιωση.... τι λέει ο τύπος:clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούλιος 14, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 ε μετα πχ και το τραγουδι που στελνεις που ξερει ο αλλος αν ειναι της βανδη και το χει κυκλοφορησει σε δισκο η κανα σουπερ ντουπερ αντεργκραουντ χιπ χοπ συγκροτημα που δινει ελευθερα το σιντι του στο inet Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 14, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77Τώρα αν πραγματικά διακινείς σημαντικά δεδομένα μέσω e-mail, καλό θα ήταν να γίνονται πρώτα encryption με κάποια ειδική εφαρμογή, όπως π.χ. το PGP. αν ειναι πραγματικα σημαντικα και 8ελει καποιος να υποκλεψει το pgp encryption και τα παρομοια με αυτο ειναι σαν να βαζεις σε 8υσαυροφυλακιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.