ison Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 http://www.crn.com.au/story.aspx?CIID=85600&src=site-marqΠαλι καλα που το παραδεχτηκαν κατι ειναι και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 και που ξερει οτι το δικο μου χαλασε?παραπανω ειναι...Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιούλιος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Κάποιος εδώ μέσα έγραφε micro$oft Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Design flaw , οπότε εν ολίγης όλα τα 360 ενδέχεται να βγάλουν πρόβλημα κάποια στιγμήΤο δικό μου πάντως έχει πρόβλημα στην ανάγνωση των παιχνιδιών σε τυχαία διαστήματα (αυθεντικών , καθώς δεν είναι σπασμένο) και δεν το πάω πίσω για αλλαγή μέσω εγγύησης από φόβο μην τύχω σε κάποιο που θα μου βγάλει τα 3 κόκκινα ledsΠάντως σαν κονσόλα την γουστάρω αφάνταστα , και μόλις βγει η έκδοση με τον νέο cpu θα την αγοράσω ανεξαρτήτως αν ακόμη δουλεύει η παλιά μου κονσόλα - αρκεί βέβαια να μην ταλανεύεται και η καινούργια από τα ίδια προβλήματαΧρόνια έχω να γουστάρω μία κονσόλα τόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 έχω ήδη αλλάξει ένα (12 μέρες διαδικασία, ήρθε κούριερ, το πήγε γερμανία νομίζω και πάλι εδώ) γιατί σε αυθεντικά δισκάκια έβγαζε place this game in an xbox 360 console... λοοολ κυρίως αν ζεσταινόταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 12, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 @lordΜ$ το εγραφαν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.