Elpis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 Εχω προβλημα σε format σε ενα hp 6105eu, το ειχα βαλει να κανει recovery αλλα για καποιο λογο εκλεισε το pc. Ετσι αναγκαστηκα να βαλω πανω δικα μου windows και δεν εχει το hp recovery. θελω να μου πειτε πως μπορω να βαλω τα windows της hp απο το hdd: HP_RECOVERY (οταν παταω f11 στην αρχη δεν κανει τιποτα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Κανεις ρε παιδια; Απλα ρωταω που μπορω να βρω το προγραμμα της hp για να κανω recovery το laptop απο το σκληρο (hp_recovery) που υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Ιούλιος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=39430&lc=en&cc=gr&dlc=el&softwareitem=ob-41871-1&product=3316526&os=228〈=elΣυγνώμη αν δεν βοηθάει πολύ, δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα άλλο...Από torrents τίποτα δεν μπορείς να βρεις στο hp recovery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Ιούλιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Τι είναι αυτο το Recovery που λές δεν το κατάλαβα ακριβώς και γιατί θες όπωσδήποτε να βάλεις τα windows xp tis hp? Έχω κάτι γνήσια cd της hp αλλά πρέπει να που εξηγήσεις τι θές να κάνεις για να σε βοηθήσω.Θα είμαι μέσα μέχρι την τετάρτη το πρωί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.