kallileo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Εχω ενα Raid 0 με 3 Seagate 160αρηδες πανω στο Southbridge controller του RD600.Εδω και μερικες μερες με εχει ρημαξει δεν μπορω να κανω αντιγραφη ή αποσυμπιεση μεγαλων αρχειων. Ειτε μου βγαζει σφαλμα στα rar είτε οταν κανω αντιγραφη ενος avi 700ΜΒ ας πουμε καπου στην μεση της διαδικασιας κολλαει.....Εχει δει κανεις κατι παρομοιο?Το συστημα ειναι καθαρο απο ιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Check-άρισμα με το διαγνωστικό της seagate και των τριών δίσκων. Χτυπημένος δίσκος μου μυρίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 12, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 Προβλημα του controller τελικα....απο οτι φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2007 εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι τωρα τελευταια ουτε οι intel controllers μας τα λενε καλα αλλα ουτε και οι amd..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 13, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι τωρα τελευταια ουτε οι intel controllers μας τα λενε καλα αλλα ουτε και οι amd..... H καλυτερη λυση τελικα ειναι μαλλον χωριστη καρτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.