hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Ρε παιδια με 2mbit συνδεση στο εν λογω προγραμμα δεν πανω πανω απο 50-60 στην καλυτερη. Γιατι; Μπορει κανεις να προτεινει καμια ρυθμιση ή να δώσει κανενα hint;
hayabusa Ιούλιος 11, 2007 Author #3 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από NEOX ανοιξε καμμία πόρτα στο router:smoke: δεν εχω ρουτερ
chill-out Ιούλιος 11, 2007 #4 Ιούλιος 11, 2007 ε καλα...περιμενεις απαντηση ?....λες οτι δεν εχεις router....με τι κανεις συνδεση ??? περιμενεις οι αλλοι να σου κανουν ερωτηση για κατι που λογικα επρεπε να το απαντησεις μονος σου ????Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 18:38] δεν εχω ρουτερ
hayabusa Ιούλιος 11, 2007 Author #5 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από chill-out ε καλα...περιμενεις απαντηση ?....λες οτι δεν εχεις router....με τι κανεις συνδεση ??? περιμενεις οι αλλοι να σου κανουν ερωτηση για κατι που λογικα επρεπε να το απαντησεις μονος σου ???? no comment anyway......
hayabusa Ιούλιος 11, 2007 Author #6 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ Με πόσο ανεβάζεις? 25 και παραπανω πολλες φορες. στο φουλ δηλαδη......
argirisxt Ιούλιος 11, 2007 #7 Ιούλιος 11, 2007 κοιτα κ με ρουτερ δ θα εχεις διαφορά εαν εχεις κιολας......!απο RapidShare ποσο πιάνεις?βασικα θα σ ελεγα να βαλεις κ utorrent.
hayabusa Ιούλιος 12, 2007 Author #8 Ιούλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa κοιτα κ με ρουτερ δ θα εχεις διαφορά εαν εχεις κιολας......!απο RapidShare ποσο πιάνεις?βασικα θα σ ελεγα να βαλεις κ utorrent. λοιπον,απο χτες το βραδυ βελτιωθηκε καπως το προβλημα. Στο rapidshare επιασα μεχρι και 170 ενω το Bit Comet το παρατησα τελειως αφου μορω να κατεβασω απο το rapidshare οτι θελω. Σχετικα με το utorrent, αυτο ηταν που χρησιμοποιουσα μεχρι προτεινος μεχρι που απο ενα σημειο και μετα αποφασισε να κανει απεργια...
hayabusa Ιούλιος 12, 2007 Author #10 Ιούλιος 12, 2007 αυτο ειναι bannαρισμενο απο πολλα sites. το δοκιμασα εχθες.
dubber Ιούλιος 12, 2007 #11 Ιούλιος 12, 2007 Αφού κατεβάζεις από public και αφού έχεις modem και όχι router και αφού δεν έχεις firewall (φαντάζομαι πως δεν έχεις) τότε το πρόβλημά σου οφείλεται στο seedάρισμα των torrents που κατεβάζεις. Δοκίμασε έναν private tracker με σοβαρές ταχύτητες u/l και τότε τα λέμε.Κι εγώ με 100Mbit γραμμή, αν κατεβάσω από public κατεβάζω τα ζώα μου αργά, αν όμως δοκιμάσω από private, κατεβάζω με 4-5MB/s το κάθε torrent.
hayabusa Ιούλιος 12, 2007 Author #13 Ιούλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Αφού κατεβάζεις από public............Δοκίμασε έναν private tracker με σοβαρές ταχύτητες u/l και τότε τα λέμε. μα δεν μιλαω για free trackers. μιλάω για private και μαλιστα ελληνικους οπου το ανεβασμα ειναι επιβεβλημενο.Αρχική απάντηση από dubberΚι εγώ με 100Mbit γραμμή...... Που την βρηκες τετοια γραμμη; Μεσα στη NASA μενεις;;;
dubber Ιούλιος 12, 2007 #15 Ιούλιος 12, 2007 Όχι, 100Mbit ιντερνετ.Αυτό που θέλω να πω εν τέλει είναι το ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η γραμμή και οι ρυθμίσεις αλλά και τι μας δίνουν σαν ταχύτητα οι άλλοι χρήστες.
hayabusa Ιούλιος 12, 2007 Author #16 Ιούλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Όχι, 100Mbit ιντερνετ. γιατι μας ψηνεις το ψαρι στα χειλη ρε παιδι; πες μας που την κονομησες τετοια γραμμη... :jump:
argirisxt Ιούλιος 12, 2007 #17 Ιούλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa γιατι μας ψηνεις το ψαρι στα χειλη ρε παιδι; πες μας που την κονομησες τετοια γραμμη... :jump: θα μα σκάσει μάλλον........!έχει 99 παραπάνω από εμένα LOL LOL LOL
dubber Ιούλιος 12, 2007 #18 Ιούλιος 12, 2007 Ρε 'σεις, εκεί είναι το θέμα? Προφανώς και δεν έχω τέτοια γραμμή στο σπίτι αλλά στη δουλειά. Επίσης είναι πολύ παραπάνω από 100Mbit αλλά εντάξει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.