fotme Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 μπορειται να μου πειτε μερικα benchies που τρεχουν σε linux?Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 Super PIprime Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 http://www.google.gr/search?q=linux+benchmarks&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 trendy ναι αυτο το εχω ψαξειhttp://lbs.sourceforge.net/ρωταω αν ξερετε καποιο απο consortium αντιστοιχο με sysmark k spec σε linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 fotme τα υπόλοιπα 2.469.999 links τα κοίταξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 ναι δεν μου λενε κατι ομως, ρωταω αν εσεις εχετε εμπειρια με καποιο το οποιο ειναι εγκυρο EDIT>απο οτι βλεπω παιζει πολυ tpc + spec, αυτο το oasb λεει κατι, το χρησιμοποιει η ΗΡ στα proliant. Θελω κατι υπερ εγκυρο και αποδεκτο, καποιο που δεν ειναι φτιαγμενο απο ιδιωτες κ ετειρειες. καποιο που ειναι απο συμπραξη, το μονο που τηρει τις προδιαγραφες αυτες ειναι στο λινκ που εδωσα. Ρωταω αν εσεις εχετε καποιο γνωστο-εγκυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 αληθεια ειμεις εδω γιατι δεν παιζουμε καθολου με spec + sysmark? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 To sysmark δεν είναι αυτό που κάνει simulation Photoshop, 3ds Max, Dreamweaver και τη σουίτα του MS office; Νομίζω δε χρειάζεται να απαντήσω για αυτό.Αν πάντως καταφέρει και το τρέξει κάποιος με wine-cedega-cross θα είχε πλάκα να δούμε το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 11, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 ναι αυτο ειναι, ψαχνω αντιστοιχης βαρυτητας linux based. ??wine-cedega-cross?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 11, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 Είναι προγράμματα για να τρέχεις στο linux windows προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούλιος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 System stability tester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.