kallileo Νοέμβριος 12, 2007 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Το επαιξα και γω λιγο...Ελαφρυ και με ωραια γραφικα και τρομερο ηχο....Oι χαρακτηρες, τα τοπια μοιαζουν απιστευτα με το UT 2007.Χωρις Vsync που το επαιξα εχει πολυ εμφανες tearing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 12, 2007 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Απο οτι διαβασα το παιχνιδι εχει προβλημα με το Vsync.Πρεπει να το ενεργοποιησεις απο το control panel της VGA για να δουλεψει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 12, 2007 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 τι σας αρεσε απο αυτο το παιχνιδι..δεν μπορω να καταλαβωπερα απο τα πολυ καλα γραφικα...και τον αψογο ηχοκατα τα αλλα ειναι πολυ λιγο...το aim ειναι αστειο για παιδακια....τα οπλα ειναι μουφα.. πατας τo mouse και αρχιζει το οπλο και βαραει οπως να ναι και οπου να ναι...τελικα ισως μερικα παιχνιδια θα ταν καλυτερο να μεναν σε κονσολες...καθως το gaming στα pc εχει προχωρησει σε αλλο επιπεδο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 12, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Είσαι noobάς εγώ ξέρω και λέω Μια χαρά είναι το game, και το Half-Life 2 ήθελε χωρίς το Cinematic Mod 150 σφαίρες για να σκοτώσεις κάποιον με το machinegun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 12, 2007 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 δηλαδη θες να μας πεις τωρα οτι δεν προκειται για μπεμπε παιχνιδι? αφου κανει μπαμ ρε απο την πρωτη σκηνη...και σε ειχα για πιο expert στα games.. για κανα gamepad ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 12, 2007 Author #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Ρε χαμένε Το παιχνίδι δεν το κοιτάς με βάση το aiming και το πόσο damage κάνουν τα όπλα. Αν ήταν έτσι χαθήκαμε, θα παίζαμε όλοι Serious Sam. Μια χαρά είναι το παιχνίδι ξαναλέω. Μ'άρεσε σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, έχει γαμάτο ήχο, εφέ, κτλ κτλ. Αν θέλω σημάδια παίζω instagib με τα botάκια μου στο UT2K4 (δε σου λέω επίπεδο, μάντεψε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 12, 2007 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 καλα τρεξε λιγο crysis και ελα βρες με μετα... μερα με την νυχτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 12, 2007 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 ’μα το σενάριο του Crysis δεν έχει παρά μόνο το hollywoodιανό του στυλ, θα είναι μόνο τεχνολογία. Το Gears έχει και λίγο "τέχνη" ας πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodanjr_gr Νοέμβριος 13, 2007 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 23:29] καλα τρεξε λιγο crysis και ελα βρες με μετα... μερα με την νυχτα... Το Crysis δεν το τρέχεις, βλέπεις slideshow Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Νοέμβριος 13, 2007 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 εγω το παιξα δυκτιακα και σε xbox .εχει αδρεναλινη το multi σε ματσακια τυπου 4vs4 random map.....πολυ αδρεναλινη αλλα φανταζομαι σχετικα γρηγορα φθινουσα συναρτηση του χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 13, 2007 Author #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Co-Op λέμε To δοκίμασε κανείς????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Νοέμβριος 18, 2007 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Υπαρχει τροπος να δουμε crosshair? Επαιξα λιγο το campaign αλλα δεν ηξερα που πανε οι σφαιρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 18, 2007 Author #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Δεξί κλικ βρε, δε σημαδεύουμε με την "απλή" κάμερα Παίξε αρκετά με τα double taps στα πλήκτρα - έχει απίστευτη κίνηση και κάνει το παιχνίδι πολύ πιο διασκεδαστικό (και εννοείται εύκολο). Την πρώτη φορά που "τράκαρα" σε τοίχο έπαθα πλάκα, νόμιζα θα τον σπάσει. Κορυφαία κάμερα και απίστευτο motion capture... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Νοέμβριος 18, 2007 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 oups!Φαση εχει..... μου δινει ομως την αισθηση οτι τρεχει αργα ωρες ωρες με καμια 50αρα fps (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 19, 2007 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Ρε παληκαρια τι γινεται με αυτο το παιχνιδι????Εχω τρελο stuttering και flickering...οταν κανω force το vsync γινεται ακομα χειροτερο.Η κατασταση διορθωνεται οταν βαζω να τρεχει το d3d overrider με tripple buffer enabled αλλα μετα απο μερικα λεπτα τρωω error και με πεταει απο το παιχνιδι.Απο οτι ειδα γινεται χαμος σε ολα τα fora ολος ο κοσμος εχει προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 19, 2007 Author #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Omg και έλεγα φταίει η GX2!Δεν είναι και ανυπόφορο αλλά ένα παγωματάκι κάθε 2 λεπτά το τρώω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 19, 2007 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Για multi λέει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 19, 2007 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Omg και έλεγα φταίει η GX2!Δεν είναι και ανυπόφορο αλλά ένα παγωματάκι κάθε 2 λεπτά το τρώω. Eγω το τρωω καθε 5-6 δευτερα. Ειναι δυνατο να βγαινουν παιχνιδια με τετοια bugs????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 20, 2007 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 παιδια εγω ειχα συχνα κολληματα στα xp αλλα μολις το έτρεξα απο vista δεν κολλαει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 21, 2007 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 ξεκινησα να το παιζω, αλλα δεν μου αρεσε καθολου, κριμα γιατι μου αρεσουν,τετοια παιχνιδια ,ξαναγυρισα στο cod 4 ,λεω να το ξαναπαιξω ακομα μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.