racer Νοέμβριος 7, 2007 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 http://www.gamespot.com/pc/action/gearsofwar/review.html?sid=6182319&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 7, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Best NG game on XBOX360 for 2007... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 7, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Να δω τι θα πρωτοπαιξουμε.... Eχουμε και λεμε : Crysis - Gears Of War - The Witcher - Hellgate London - COD4 - Bioshock (ακομα το εχω και καθεται) Kαι μολις ξεκινησα και τον διαβολο (WOW)....... Mα και αυτοι οι χριστιανοι ουτε συννοημενοι να ηταν.... Ολα μαζεμενα τα βγαλανε So much little free time so many games to play :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 7, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Crysis Episode 2 CoD 4 Painkiller Timeshift Jericho και τωρα Gears of War....τι να πρωτοπαιξεις????? Ακομα το bioshock δεν τερματησαμε. @knight_77 Μεσα στο μυαλο μου εισαι? Το Crysis θα παει τελευταιο μπας και βγει καμια καινουργια καρτα μεχρι το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 7, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 οντως χαμος..απο την λιστα που βαλες αφαιρεσα jericho και painkiller..να ελαφρυνω λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 7, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Kαι η πλακα ειναι οτι το PC το μοιραζομαι με τη συζυγο..... Aστα να πανε..... P.S. Μη παντρευτει κανενας σας γυναικα gamer..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 7, 2007 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από gbak οντως χαμος..απο την λιστα που βαλες αφαιρεσα jericho και painkiller..να ελαφρυνω λιγο Εγω με αυτα ασχολουμε τωρα...ισως δεν θα συνεχισω το Painkiller. Ειναι λιγο μια απο τα ιδια...και Jericho στο ιδιο στυλ ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 9, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Εντάξει... επιτέλους κατάλαβα γιατί είχε γίνει τόσος ντόρος με αυτό το παιχνίδι στο ΧΒΟΧ. Τα παιδιά είδαν τόση δράση μαζεμένη που τους έφυγε το κλαπέτο, λογικό είναι που κάναν έτσι. Βέβαια ΟΥΤΕ με σφαίρες δε θα το πήγαινα για best game κτλ ούτε θα του δινα τέτοια σκορ. Όχι ότι δεν είναι ποιοτικό, είναι καταπληκτικό για το είδος του (ποιο Lost Planet τώρα) αλλά είναι ακριβώς αυτό το 9.0άρι που πήρε από το Gamespot (συμφωνώ με το Gamespot, χαθήκαμε ). Aπλά επειδή κάποια πράγματα για τις κονσόλες ήταν αφύσικα και πρώτη φορά τα έβλεπαν μάλλον έδειξαν παραπάνω ζήλο (ή έπεσε περισσότερο λάδι...). Halo, Gears of War, Oblivion (<- I hate vanilla), κτλ, πήραν αφύσικα υψηλά σκορ στις κονσόλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 9, 2007 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Εμένα πάλι.. μετά το crysis όλα μου φαίνονται απλές οδοντόκρεμες Εντάξει περνάει ευχάριστα η ώρα σου αλλά δεν είναι και καμιά παιχνιδάρα. Πάντως είναι πολύ ελαφρύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 9, 2007 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από DJD Εμένα πάλι.. μετά το crysis όλα μου φαίνονται απλές οδοντόκρεμες Εντάξει περνάει ευχάριστα η ώρα σου αλλά δεν είναι και καμιά παιχνιδάρα. Πάντως είναι πολύ ελαφρύ. Λογικα ειναι τοσο ελαφρυ οσο και τα υπολοιπα παιχνιδια σε Unreal 3 Engine...οπως Bioshock, UT...με μια 8800 ή 2900 πρεπει να παιζει ανετα στο full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 9, 2007 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 14:54] Λογικα ειναι τοσο ελαφρυ οσο και τα υπολοιπα παιχνιδια σε Unreal 3 Engine...οπως Bioshock, UT...με μια 8800 ή 2900 πρεπει να παιζει ανετα στο full. Αρκει να υπαρχει ενας c2d απο πισω σε σεβαστη συχνοτητα, cpu intensive engine οπως και οι προηγουμενες εκδοσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 10, 2007 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Το έχει παίξει κανείς τελικά?Είναι καλύτερο από το Timeshift? Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry4 Νοέμβριος 10, 2007 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 το παιχνιδι τα σπαει σε xp που το δοκιμασα γιατι σε μενα, με vista 32, δεν παιζει μου βγαζει αυτο καθε φορα που παω να ξεκινησω να το παιξω, ενω θα επρεπε να εχει επιλογες, δεν ξερω τι φταει, εχω απεγκαταστησει magic iso,deamon,nod32 αλλα τπτ αν κανεις αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα κ βρει λυσει ας ποσταρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 10, 2007 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 Το έχει παίξει κανείς τελικά?Είναι καλύτερο από το Timeshift? Δεν έχω παίξει το Timeshift αλλά αν σ'αρέσει η δράση, τα sci-fi παιχνίδια και τα Post Apocalyptic σκηνικά, είναι απίστευτο.Θεωρώ ότι είναι πολύ ανώτερο από τα Halo που τόσο άρεσαν στους ΧΒΟΧάδες, η μόνη πρωτοτυπία του Halo είναι το ίδιο το Halo (ο δακτύλιος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 10, 2007 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 να ταν και fps...κατα τα αλλα ειναι πολυ δυνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 11, 2007 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:19] να ταν και fps...κατα τα αλλα ειναι πολυ δυνατο Για να μην κολλάμε στο Crysis....και τρέχει νεράκι γάργαρο στα 1900 με όλα fulll......Unreal Engine 3 είσαι κορυφή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 11, 2007 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από sstavUnreal Engine 3 είσαι κορυφή.... ναι αλλα CryENGINE2 ειναι ενα σκαλι πιο πανω οπως και να το κανουμε...απλα μας βολευει πιο καλα η Unreal Engine 3...με το ηδη υπαρχον hardware που χουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 12, 2007 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 To εβαλα με φουλ γραφικα χωρις ΑΑ και σε 1280χ1024 παει τελεια σε Vista64 στην 2600ΧΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 12, 2007 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 - Επαναλαμβανόμενο μέχρι αηδίας από τα πρώτα 5 λεπτά το gameplay στο SP...+ Ωραία δουλειά στα γραφικά και πανέμορφα σκηνικά...+ Ελαφρύ παιχνίδι...+ Ωραία movements...Με τόσες παιχνιδάρες που έχουν βγει, επισκιάζεται πλήρως, imho... έπρεπε να είχε βγει νωρίτερα, θα είχε προκαλέσει μεγαλύτερο ντόρο στην pc gaming σκηνή, τώρα είναι αργά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 12, 2007 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 Δείτε και αυτό το reviewhttp://www.yougamers.com/reviews/13968_gears_of_war_for_windows/95/100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.