Jump to content

πρόβλημα μητρικής ? ή σκληρού δίσκου

vasi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά έχω την comando εδώ και πέντε μήνες , έχω συνολικά πέντε σκληρούς δισκους.Σε αυτό το διάστημα μου χάλασαν δύο δίσκοι ένας SEAGATE (7200.10) 320gb και ένας SEAGATE (7200.8) 250gb και μαλον θα πάω για το τρίτο rma ένας 750gb, δεν μπορω να καταλάβω την αιτία που χαλασάν, φταινε οι δίσκοι , ή μπορεί να φταιει η μητρικη??

H μητρικη με την καμμια....

Πρωτη σκεψη... εισαι πολυ ατυχος

Δευτερη σκεψη.... στην κανει το τροφοδοτικο

Δεν θα αρχισω παλι να λεω οτι κακως παιρνετε SG γιατι θα με λετε γκαντεμη. Παντως η μητρικη δεν μπορει να φταιει. Θα ειχαν προβλημα κι αλλοι με την ιδια μητρικη. Κατι τρεχει με τους δισκους. Ειχες δεδομενα μεσα πολλα? Μπορεις να τα ανακτησεις? Αυτο ειναι σπουδαιοτερο.

τους εχω κανει rma, αλλα το θεμα ειναι οταν εχεις ανοιχτο τον HY 24 ωρες, δεν καταπονουνται οι υπολιποι δισκοι εκτος του λειτουργικου??

Κανονικά δεν στον αλλάζουν αν δουλεύει 24ωρο. Αλλά μαλλον δεν το κοιτάνε καν.

Οι seagate τι έχουν ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω; Εγώ έχω 4 δίσκους. 3 seagate που δουλεύουν σκυλιά και έναν WD που σφυρίζει σαν τρένο και δεν μου τον κάνουνε rma...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.