nikoszax Ιούλιος 11, 2007 #21 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa χμμ, ετσι δικαιολογειται και η τοσο χαμηλη τιμη στα προιοντα αυτα.... Ε ναι. Αλλιως θα ηταν κι αυτοι ακριβοι και δεν θα ειχε νοημα να το κανει.
oOoOo Ιούλιος 11, 2007 Author #22 Ιούλιος 11, 2007 κοιταξτε, ο seagate που εχει 130 ευρα 300GB σε σχεση με τον turbo-xo turbo-x+20γιγαμιση ταχυτητα για το eSATA+30 ευρακαι εχει και αυτος 8MB...Τωρα σε σχεση με τον seagate 250GB χωρις eSATAεχει ιδια τιμη με μονο + τα 2 επιπλεον χρονια εγγυηση
voudas Ιούλιος 11, 2007 #23 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από oOoOo Σε αυτο εχεις δικιο. Μαζεουν απο τα καταστηματα τους τους δισκους που δεν πουλιουνται κτλ. κτλ. και τους πουλανε με την θηκουλα. εκεί είναι η αντίρρησή μου... άλλο να έγινε επίτηδες παραγγελία "φθηνών" hdd (εσείς καταλαβαίνετε μάπα, εγώ συμφερότερη προσφορά από προμηθευτή) και άλλο να μαζεύουν ότι ναναι που περισσεύει και να τα βάζουν μέσα...akasa είναι οι θήκες, akasa και οι innovator...
nikoszax Ιούλιος 11, 2007 #24 Ιούλιος 11, 2007 Την απορια παντως δεν μπορει να τη λυσει κανεις εκτος κι αν καποιος τον παρει, τον ανοιξει και δει τι εχει μεσα ή εκτος κι αν μας το πει καποιος εκ των εσω (ακα απο το πλαισιο).
nikoszax Ιούλιος 11, 2007 #25 Ιούλιος 11, 2007 Παντως απορειτε με τους δισκους και δεν απορειτε με τα στικακια τις μνημες. Πως γινεται να δινει με 7 4πλασια χωρητικοτητα? http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=979
oOoOo Ιούλιος 11, 2007 Author #26 Ιούλιος 11, 2007 ετσι κι αλλιως ειναι σφραγισμενοι. Τι να ειναι στο ραφι ή στην αποθηκη τι να τους αγορασουν τι ν αγορασουν χ και να τους προσθεσουν στους ψ που εχουν???
oOoOo Ιούλιος 11, 2007 Author #27 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 13:59] Παντως απορειτε με τους δισκους και δεν απορειτε με τα στικακια τις μνημες. Πως γινεται να δινει με 7 4πλασια χωρητικοτητα? http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=979 Για πες το αλλη μια ...
GoMaR Ιούλιος 11, 2007 #28 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax Παντως απορειτε με τους δισκους και δεν απορειτε με τα στικακια τις μνημες. Πως γινεται να δινει με 7 4πλασια χωρητικοτητα? http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=979 1) που το ειδες για 4πλασια χωρητικοτητα ;2) Αγορασα ενα στικακι των 7Ε 512mb για να μπορω να φλασαρω την καρτα μου και δεν εχει παρουσιασει καποιο Prob...
Angel Ιούλιος 11, 2007 #29 Ιούλιος 11, 2007 Όντως δεν παίζει ρόλο τι σκληρός είναι τελικά μέσα. Σίγουρα δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας, όπως δεν είναι και οι εξωτερικοί σκληροί κανονικών εταιριών. Και αυτοί το στοκ βάζουν μέσα. Είναι κοινή τακτική τους αυτό, και ζημιωμένος είναι τελικά ο καταναλωτής... ’ρα ή το παίρνεις απόφαση και λες ΟΚ ο εξωτερικός μου ας είναι και λίγο αργός, ή μαζεύεις τα υλικά μόνος σου και πληρώνεις λίγο παραπάνω.Για σύνδεση usb φυσικά δεν παίζει ρόλο τι σκληρό θα ρίξεις μέσα... για esata όμως παίζει.Εγώ θα προτιμούσα να έχω ένα σκληρό μέσα στο σύστημα και 2 ακριβώς ίδιους εξωτερικούς για τα δεδομένα. Ο ένας φωτογραφία του άλλου. Χειροκίνητα φυσικά. Και μπορούν να... "κόβουν" βόλτες για να μαζεύουν "πραμάτεια" από τους φίλους.
nikoszax Ιούλιος 11, 2007 #30 Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR 1) που το ειδες για 4πλασια χωρητικοτητα ;2) Αγορασα ενα στικακι των 7Ε 512mb για να μπορω να φλασαρω την καρτα μου και δεν εχει παρουσιασει καποιο Prob... Εγω δεν ειπα οτι υπαρχει προβλημα. Απλα πως γινεται να δινει με 7 512ΜΒ και η Transcend να δινει με 4 (σχεδον τα μισα λεφτα) 128ΜΒ (1/4 της χωρητικοτητας του turbo-x). Παιζει τα turbo-x να ειναι transcend.
oOoOo Ιούλιος 11, 2007 Author #31 Ιούλιος 11, 2007 Πολυ πιθανο. Τα περισσοτερα προιοντα turbo-x τα εχω βρει σε αλλο χρωμα ή με αλλη μαρκα και ονομασια.Παιρνει προιοντα και τους αλλαζει το ονομα ... καπω ειχα διαβασει αν το λενε αυτο.
Ignatios Ιούλιος 11, 2007 #32 Ιούλιος 11, 2007 Οτι και να βγάλει κάποια στιγμή θα το χάσει το παιχνίδι.Τουλάχιστον με το προσωπικό που έχει στο κατάστημα της Καλαμαρίας στη Θεσ.νίκη άστα να πάνε.Αν είχα γιό θα ήξερε περισσότερα απ αυτούς.Μακάρι να είχα το χρόνο και το χρήμα να άνοιγα ένα μεγάλο κατάστημα τέτοιου είδους.Τότε θα είχαν πραγματικό ανταγωνισμό και θα βλέπαμε κατά πόσο θα δούλευαν...
GoMaR Ιούλιος 11, 2007 #33 Ιούλιος 11, 2007 Καλα εισαι υπερβολικος εως πολυ θα λεγα...ΠΟΛΥ δυσκολα ανοιγει μια εταιρια σα το πλαισιο και θα μπορεσει να ειναι και ανταγωνιστικη μαλιστα....Αλλα το θεμα μας , παει αλλου τωρα..Ειναι λιγο off topic..
oOoOo Ιούλιος 11, 2007 Author #34 Ιούλιος 11, 2007 Σε λιγα καταστηματα το προσωπικο ειναι τελιως για σου. Στην Γλυφαδα πχ. Απο τις 8 φορες που εχω παραγγειλει κατι μεσω ιντερνετ τις 2 το εχουν φερει στην ραγμτικοτητα. Γιατι απο το τηλεφωνο παντα μου λεεν οτι το εχουν φερει ...Ενω της Βουλιαγμενης ... ειναι καταστημα.
oOoOo Ιούλιος 11, 2007 Author #39 Ιούλιος 11, 2007 τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?που το ξερεις????Ειναι σιγουρο???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.