Jump to content

Τι αλλα θα βγαλει το πλαισιο ...

oOoOo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το πλαισιο εχει γαλει μια μεγαλη γκαμα Turbo-X προιοντων.

Θηκες

keyboards

Bluetooth

αρουρεους

usb sticks

τηλεφωνα

mp3 mp4 players

projectors

οθονες

φωτογραφικες

UPS

................

Σημερα πηγα στο πλαισιο Βουίαγμενης και βλεπω στον πρωτο οροφο ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ !!!

Εβγαλε 250&320GB με συνδεση usb/eSATA.

Ομορφοι εμφανισιακα αλλα πριν τυς προτιμησετε για την αρκετα προσιτη τιμη(περιλαμβανουν eSATA και οι τιμες μενουν χαμηλα, 80/100 ευρω ενω αλλοι με eSATA ειναι πολυ πιο ακριβοι), σηκωστε τους λιγο ....

Σαν να σηκωνω πετρα!!!

Πολυ καλη πολιτικη αυτη με τα προιοντα τους αλλα θα πρεπε να προσεξουν λιγο ακομα και την ποιοτητα.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Εμένα το βάρος συνήθως μου κάνει σε ποιότητα.

Τον είδα κι εγώ τον δίσκο σήμερα και μου καλοάρεσε...

Τον είδα κι εγώ το δίσκο Turbo-X, αλλά, κουνώντας τον, αντιλήφθηκα ότι κάτι κινούνταν μέσα... Ίσως να ήταν ο δίσκος, που θα έπρεπε κανονικά να είναι βιδωμένος στο σασί... Ίσως κάτι άλλο... Δεν ξέρω, πάντως δε με έπεισε και πολύ... :unsure:

Και σε σενα ???

Μαπα μου φαινετε βγηκε η πρωτη παρτηδα

προσεχως Turbo-X σφουγγαριστρες και πανες για μωρα :D :D

Παντως, σοβαρα τωρα, για να βγαζουν ολο και περισσοτερα δικα τους προιοντα κατι θα ξερουν <==> ο κοσμος τα αγοραζει οχι μονο για την τιμη αλλα και για την ποιοτητα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ενα εξωτερικο κουτι βλεπω , δεν ειναι και τπτ σπουδαιο

Tι θα γινει ρε καπταιν, κατω απο καθε ποστ μου θα απαντας και εσυ ????? :D Sorry για το offtopic...

Το θέμα δεν είναι τόσο τα πλαστικά , όσο το τι σκληρό φοράνε εσωτερικά

Από εμφάνιση πάντος καλός φαίνεται

Αν έχουν φροντίσει και για την επαρκή ψύκη του σκληρού ( σε αντίθεση με τους WD MyBook που στην κυριολεξία βράζουν) θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον αρκετών

Μα δεν είναι πρόβλημα το να ζεστένεται ο σκληρός. Είχα πάει σε ένα φιλαράκι για "τεχνική υποστήριξη" και έπρεπε να του βάλω και ένα δεύτερο σκληρό. Ε λοιπόν τον πρώτο μπορούσες να τον αγγίξεις πολύ ώρα μετά που έκλεινες το μηχάνημα. ΚΑΥΤΟΣ. Και λειτουργεί άψογα χρόνια τώρα. Ίσως να έχουμε παρεξηγήσει λίγο το θέμα με τις θερμοκρασίες.

Για το θέμα μας τώρα, ένα κουτί κινέζικο είναι με κανονικό σκληρό μέσα. Προφανώς ότι περίσεψε από παλιούς σκληρούς με 8MB cache κλπ κλπ μπήκε σε κουτί και έγινε καινούργιο προϊόν. Μάλλον προτιμότερο είναι να δώσεις 10 ευρώ παραπάνω και να συλλέξεις μόνος σου τα προϊόντα. Έτσι μπορείς να έχεις σκληρό τελευταίας κοπής, που γίνεται και εσωτερικός και εξωτερικός και ότι θες. Και τόσο παλιάς τεχνολογίας σκληροί σίγουρα δεν περιορίζονται από το πρότυπο (usb 2). Κλασικό πλαίσιο θα έλεγα, και κλασικοί καταναλωτές.

Οι δισκοι μεσα θα ειναι sata γιατι εχουν και eSATA. Ή κανω λαθος ???

Τωρα τι σκληρο βαζουν μεσα ..... αγνωστ. Πιστευω WD γιατι το ΠΛΑΙΣΙΟ δινει 3ετη εγγυηση σαν την WD.

Αρχική απάντηση από Angel

Για το θέμα μας τώρα, ένα κουτί κινέζικο είναι με κανονικό σκληρό μέσα. Προφανώς ότι περίσεψε από παλιούς σκληρούς με 8MB cache κλπ κλπ μπήκε σε κουτί και έγινε καινούργιο προϊόν.

εδώ είσαι πολύ λάθος... ότι περισεύει το σκοτώνουν σε τιμές... δεν είναι καθόλου λογικό να πιστεύεις οτι ολόκληρο πλαίσιο βάσισε ολόκληρη νέα σειρά προϊόντος σε ρετάλια και περισσεύματα...

Το πλαισιο απο οτι εχει δειξει (τις περισσοτερες φορες) ειναι μια παρα πολυ σοβαρη εταιρια. Εχει δικιο ο voudas δεν νομιζω να κανουν τπτ τετοιο.,...

Μολις μου ηρθε η φωτιση να δω χαρακτηριστηκα ....και

βιαστηκα να γραψω ...

Συσκευασία Retail

Χωρητικότητα 250 GB

RPM 7.200 rpm

Buffer 8 MB

Σύνδεση USB 2.0 & e-SATA

Μέγιστος Ρυθμός Μεταφοράς 3 Gbit/sec

Τουλαχιστον το λενε τι ειναι ...

Και τι τους εμποδίζει Voudas να μαζεύουν στην πιο ξεφτίλα τιμή στοκ σκληρούς δίσκους και να τους βάζουν στο κινέζικο κουτάκι; Καινούργιους μεν, παλιότερης τεχνολογίας δε. Ε και μπορεί σε κανά εξάμηνο να αλλάξουν τον σκληρό που έχει μέσα, να δεις buffer 16MB. Ο 8άρης πάντως λέει πολλά......

Τα περισσότερα θα πει κάποιος που θα αγοράσει το προϊόν και θα το ανοίξει να δει τι έχει μέσα. Σίγουρα πάντως seagate 7200.10 ΔΕΝ θα βρείτε μέσα.

Αρχική απάντηση από Angel

Και τι τους εμποδίζει Voudas να μαζεύουν στην πιο ξεφτίλα τιμή στοκ σκληρούς δίσκους και να τους βάζουν στο κινέζικο κουτάκι; Καινούργιους μεν, παλιότερης τεχνολογίας δε. Ε και μπορεί σε κανά εξάμηνο να αλλάξουν τον σκληρό που έχει μέσα, να δεις buffer 16MB. Ο 8άρης πάντως λέει πολλά......

Τα περισσότερα θα πει κάποιος που θα αγοράσει το προϊόν και θα το ανοίξει να δει τι έχει μέσα. Σίγουρα πάντως seagate 7200.10 ΔΕΝ θα βρείτε μέσα.

φυσικά, ζήτησαν πχ προσφορά από 3-4 εταιρίες για χ χιλιάδες κομμάτια hdd και πήραν τη φθηνότερη/καλύτερη με τα κριτήρια αυτού που ανέλαβε το project... πού είναι το στραβό? για turbox μιλάμε όχι για lacie ή κάτι άλλο branded...

Αρχική απάντηση από Angel [Σήμερα, στις 12:23]

Ο .10 έχει περίπου 80 σκέτος, σε bulk συσκευασία. Γιατί συγκρίνεις ντομάτες με πατάτες?

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 12:29]

φυσικά, ζήτησαν πχ προσφορά από 3-4 εταιρίες για χ χιλιάδες κομμάτια hdd και πήραν τη φθηνότερη/καλύτερη με τα κριτήρια αυτού που ανέλαβε το project... πού είναι το στραβό? για turbox μιλάμε όχι για lacie ή κάτι άλλο branded...

Ε αυτό ακριβώς λέω ρε συ Voudas τόση ώρα, δε μπορώ να καταλάβω που διαφωνείς!

Προφανώς οι δίσκοι που αγοράσανε έτσι είναι παλιότεροι, και για κάποιους "ρετάλια". Που διαφωνείς δεν μπορώ να καταλάβω...

Μπορεί όμως και να μην αγοράσανε έτσι δίσκους, και απλά να βάζουν τα περισσεύματα μέσα. Δύσκολο είναι;

Σε αυτο εχεις δικιο. Μαζεουν απο τα καταστηματα τους τους δισκους που δεν πουλιουνται κτλ. κτλ. και τους πουλανε με την θηκουλα.

Αρχική απάντηση από oOoOo

Σε αυτο εχεις δικιο. Μαζεουν απο τα καταστηματα τους τους δισκους που δεν πουλιουνται κτλ. κτλ. και τους πουλανε με την θηκουλα.

χμμ, ετσι δικαιολογειται και η τοσο χαμηλη τιμη στα προιοντα αυτα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.