Dr Sapiro Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Ξαφνικα η προσθ/ση προγραμματων μου δειχνει μονο 16 προγραμματα. Το ιδιο και το Advanced Unistaller Pro 2005.Mηπως ξερεται γιατι συμβαινει αυτο και πως επιλυεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Πόσα θα έπρεπε να δείχνει δλδ; Μήπως έχεις κανένα βλαμμένο registry cleaner? Μήπως πάει και πιο κάτω και δεν το βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Ιούλιος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 μου έχει τύχει σε PC πελάτη, να αναβαθμίσω από XP Home σε XP Prof και μετά να μου δείχνει μόνο τα προγράμματα που εγκατέστησα μετά την αναβάθμιση. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο; Ή μήπως αυτό που λέει ο jpavly, δηλαδή να "έτρεξες" κανένα registry cleaner και δε στα εμφανίζει πλέον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιούλιος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Τσέκαρε μία αυτόhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q266668 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sapiro Ιούλιος 10, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Παιδια, μπορει να σας φαινεται κουφο αλλα ετσι ειναι, δειχνει ξαφνικα μονο 16 προγραμματα ενω εχω 100...Αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι ισως οφειλεται στη χρηση του iolo mechanic με το οποιο εκανα και compact(συμπιεση) registry. Λειτουργια undo δεν υπηρχε.Μηπως ξερετε τι να κανω για να τα βλεπω παλι ολα? προφανως κατι για να ξεσυμπιεσω τη registry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 Συμπίεση στη registry δεν γίνεται αρχηγέ.. Προφανώς το πρόγραμμα έβγαλε ότι θεωρούσε άχρηστο και το κράτησε στην άκρη. Θα σου πρότεινα να δεις στο support της εταιρείας για το πως θα κάνεις undo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sapiro Ιούλιος 17, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Δε νομιζω...Υπαρχουν πολλα προγραμματα (πχ. Registry Mechanic) τα οποια εχουν επιλογη για compact registry... Eτσι λεει κερδιζεις και χωρο. Να πω οτι δεν εχω αφαιρεση προγραμματων, υπαρχουν κανονικα αλλα δεν εμφανιζονται στη λιστα της προσθ/σης. Το θεμα ειναι πως να γινει να επανεμφανιστουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Αν θέλεις ξαναδιάβασε από πάνω τι σου γράφω.. αυτό είναι ακριβώς όπως σου το λέω. Αλλιώς αν βρεις άλλο τρόπο θα χαρώ πολύ να τον ακούσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sapiro Ιούλιος 18, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2007 Εσυ ειπες οτι δε γινεται.Αν ηξερα τον τροπο δεν θα ποσταριζα...Μου λες να αποταθω στην εταιρια iolo? Που να τους βρω τωρα?Καποια αλλη ιδεα δεν υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 18, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2007 1. Google is your best friend. 2. Στων εταιρειών τα sites, το section Support is your next best friend. Έχουμε και λέμε: Google: http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=J8C&q=iolo+system+mechanic+registry+optimize+undo&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta= Iolo Support: http://www.iolo.com/customercare/kbarticle.aspx?id=KBA-01815 Καλό διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sapiro Ιούλιος 20, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2007 Σε ευχαριστω αλλα προκειμενου να κατσω να διαβασω ολα αυτα καλυτερα να παιξω DiRT:)Εξαλλου δεν το εχω πια το προγραμμα, το απεγ/σα.Σιγουρα θα υπαρχει καποιος αλλος πιο απλος τροπος για ξε-compact της registry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 21, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2007 Ωραία η ιδέα σου Next time που θα χρειαστείς βοήθεια, θα κάθομαι εγώ προσωπικά να παίζω Overlord. Ελπίζω, για το καλό σου, να μην κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.