Jump to content

Κινητό και ΜSN

Cronogr

Recommended Posts

πρεπει να εχεις ενα ppc phone με windows mobile, gprs ή wifi internet.. .

Αν και με την cosmote μπορεις απο οτι ξέρω αν εχεις το κατάλληλο κινητο να υποστηρίζει i-mode.

Mε ΤΙΜ δεν νομίζω να παιζει κατι ..

Vodafone πιθανόν κατι να παίζει..

Εγω χρησιμοποιω στο Κ800 το reporo. Εχει msn messenger , ειναι δωρεαν και απαιτει Java και GPRS.

Μολις το εκανα και εγω...

Εχω το κ750 , πηρα τα settings απο τη cosmote και κατεβασα ενα java msn client , το ebuddy για την ακριβεια και μπηκε κανονικοτατα..

Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τις χρεωσεις..

edit:

0,0119/KB

λειτουργει ως ογκοχρεωση...

Αρχική απάντηση από webhunter

Αλλά μέσω δικτύου cosmote είναι πολύ αργό και οι χρεώσεις τρελές.

υπονοεις οτι γινεται και απο αλλα δικτυα; anyway για δωστε κανενα λινκ...

Δηλαδη για πες χρεωσεις απο αλλα δικτυα...Γιατι εμενα μου ειπε για gprs οτι ειναι αυτη η χρεωση...

Σε άλλα δίκτυα δεν παίζει να έχεις παντού msn χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ. Μόνο στη cosmote με είχαν καλέσει σε μια διάλεξη και είχε τεθεί το ερώτημα για τις χρεώσεις της cosmote σε αυτό.

MIG33 για όλα τα java κινητά..

Αν έχεις Wind στείλε PLUS στο 349 και έχεις για 30 μέρες απεριόριστο GPRS/3G με 3,49ε..:)

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ είχα 2 χρόνια τσάμπα i-mode και msn. Είχε ορέξεις η cosmote. Τώρα περιμένω το wi-fi να αναπτυχθεί για να έχουμε πάλι ιντερνετ εν κινήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.