Cronogr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2007 Γίνεται να έχω msn στο κινητό μου ?? Αν ναι πρεπει να έχω Pda και gprs 3g η κάτι αντίστοιχο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 πρεπει να εχεις ενα ppc phone με windows mobile, gprs ή wifi internet.. .Αν και με την cosmote μπορεις απο οτι ξέρω αν εχεις το κατάλληλο κινητο να υποστηρίζει i-mode. Mε ΤΙΜ δεν νομίζω να παιζει κατι .. Vodafone πιθανόν κατι να παίζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 http://fdl.eu.msn.com/MSNMobileDemos/SMS/msn_mobile.asp?lang=enΠαιζει μια χαρα κ σε symbian Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Εγω χρησιμοποιω στο Κ800 το reporo. Εχει msn messenger , ειναι δωρεαν και απαιτει Java και GPRS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Μολις το εκανα και εγω...Εχω το κ750 , πηρα τα settings απο τη cosmote και κατεβασα ενα java msn client , το ebuddy για την ακριβεια και μπηκε κανονικοτατα..Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τις χρεωσεις..edit: 0,0119/KBλειτουργει ως ογκοχρεωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Αλλά μέσω δικτύου cosmote είναι πολύ αργό και οι χρεώσεις τρελές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter Αλλά μέσω δικτύου cosmote είναι πολύ αργό και οι χρεώσεις τρελές. υπονοεις οτι γινεται και απο αλλα δικτυα; anyway για δωστε κανενα λινκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 9, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Δηλαδη για πες χρεωσεις απο αλλα δικτυα...Γιατι εμενα μου ειπε για gprs οτι ειναι αυτη η χρεωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Σε άλλα δίκτυα δεν παίζει να έχεις παντού msn χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ. Μόνο στη cosmote με είχαν καλέσει σε μια διάλεξη και είχε τεθεί το ερώτημα για τις χρεώσεις της cosmote σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούλιος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 MIG33 για όλα τα java κινητά.. Αν έχεις Wind στείλε PLUS στο 349 και έχεις για 30 μέρες απεριόριστο GPRS/3G με 3,49ε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 10, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ είχα 2 χρόνια τσάμπα i-mode και msn. Είχε ορέξεις η cosmote. Τώρα περιμένω το wi-fi να αναπτυχθεί για να έχουμε πάλι ιντερνετ εν κινήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.