Jpp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2007 Πήρα τα παρακάτω : asus p5kasus 8600gtschieftech 500watt6320ocz ddr2 800 special ops Έχω βάλει τις τροφοδοσίες της μητρικής 24pin + 4pin και να θέλω ανάποδα δε μπαίνουνΤο 4pin του cpu coolerΤο 6pin της vgaΞεκινάνε τα ανεμιστήρια εικόνα όμως δε δείχνει ούτε ανάβει το πληκτρολόγιο.Βγάζω τις μνήμες μπας ακούσω κανένα μπιπ από τη μητρική και κάνει το μπιπ που λέει τo manual.Έβγαλα και ξανάβαλα το cooler.Δοκίμασα μια μνήμη σε όλες τις θέσεις αλλά πάλι δε έπαιξε.Το φωτάκι της μητρικής ανάβει πάντα πράσινο ακόμα και όταν πατάω το power. (Στο manual λέει ότι θα είναι μεταξύ πορτοκαλί και πράσινου)Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι!
kunoobidi Ιούλιος 7, 2007 #2 Ιούλιος 7, 2007 Μάλλον φταίει η μητρική! Συνηθισμένα είναι τα συμπτώματα που αναφέρεις...
LordOfRings Ιούλιος 7, 2007 #3 Ιούλιος 7, 2007 μήπως δεν παταει καλά η vga ?. τσέκαρε την vga σε ένα αλο pc η στο pc σου μια άλλη vga .αν ειναι οκ, τοτε πρόβλημα στην μητρική πρέπει να παίζει . .
Jpp Ιούλιος 8, 2007 Author #4 Ιούλιος 8, 2007 Εβαλα την vga σε άλλο pc και παίζει μια χαρά και έβαλα του άλλου pc που επίσης παίζει μια χαρά στο άρρωστο και παρουσιάζει πάλι τα ίδια.
gdp77 Ιούλιος 8, 2007 #6 Ιούλιος 8, 2007 Έτσι όπως είσαι, θα έλεγα να τα βγάλεις όλα από το κουτί και να επιχειρήσεις στον αέρα να ξεκινήσεις με τα απολύτως απαραίτητα. Κάνε clear cmos, συνέδεσε μόνο cpu και δοκίμασε.
oxide Ιούλιος 8, 2007 #7 Ιούλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 Έτσι όπως είσαι, θα έλεγα να τα βγάλεις όλα από το κουτί και να επιχειρήσεις στον αέρα να ξεκινήσεις με τα απολύτως απαραίτητα. Κάνε clear cmos, συνέδεσε μόνο cpu και δοκίμασε. +1 3υλωσε τα ολα και συνδεσετα πανω στο γραφειο σου...
Jpp Ιούλιος 8, 2007 Author #8 Ιούλιος 8, 2007 όταν λέτε σύνδεσε μόνο cpu πιστεύω ότι εννοείται να συνδέσω τα απαραίτητα (ram,vga,cpu)Το έκανα λοιπόν και αυτό πάνω στο γραφείο.Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό , άλλη vga αλλά τίποτα.Οι μνήμες ο επεξεργαστής και η μητρική είναι καινούργια και δε ξέρω τι φταίει.Να πάω για rma από την στιγμή που δε ξέρω τι έχει πρόβλημα; Σε περίπτωση που πάω σε πόσες μέρες σου καλύπτουν εφόσον έχει όντως πρόβλημα το hardware ; Τα πήρα από το πλαίσιο. Έκτός από το cpu που είναι από multirama.
Lazy Dog Ιούλιος 8, 2007 #9 Ιούλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 16:33] όταν λέτε σύνδεσε μόνο cpu πιστεύω ότι εννοείται να συνδέσω τα απαραίτητα (ram,vga,cpu) Το έκανα λοιπόν και αυτό πάνω στο γραφείο. Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό , άλλη vga αλλά τίποτα. Οι μνήμες ο επεξεργαστής και η μητρική είναι καινούργια και δε ξέρω τι φταίει. Να πάω για rma από την στιγμή που δε ξέρω τι έχει πρόβλημα; Σε περίπτωση που πάω σε πόσες μέρες σου καλύπτουν εφόσον έχει όντως πρόβλημα το hardware ; Τα πήρα από το πλαίσιο. Εκτός από το cpu που είναι από multirama. Θα πας την μητρική μαζι με την αποδειξη αγοράς, θα την αφήσεις και θα σε πάρουν τηλ(ή θα σου στείλουν sms). To πόσο θα διαρκέσει εξαρτάται από το πόσο δουλειά έχουν...:whistling Λογικά μέσα σε 3-4 ώρες την έχουν ελέγξει(σε μένα τουλάχιστον τόσο χρειάστηκε). Από κει και μετά ή θα σου δώσουν καινούργια, ή θα σου κόψουν πιστωτικό.
Jpp Ιούλιος 8, 2007 Author #10 Ιούλιος 8, 2007 Τελικά άλλαξα μνήμες και έπαιξε!Με τις συγκεκριμένες ocz special ops edition δεν παίζει! Όταν περάσω windows θα κάνω ένα bios update και θα ξαναδοκιμάσω. Αλλιώς αν παίζει ασυμβατότητα να δω τι θα τις κάνω! Αν και μου φαίνεται περίεργο μητρική με chip p35 να θέλει bios update για να δει 800ρες μνήμες.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις !Υστερόγραφο:Πως δε πήγα στο πλαίσιο να φωνάζω να μου αλλάξουν την μητρική.
Jpp Ιούλιος 10, 2007 Author #11 Ιούλιος 10, 2007 Τελικά οι μνήμες ήταν χαλασμένες και μου τις άλλαξαν στο πλαίσιο σε 5 λεπτά!
oxide Ιούλιος 10, 2007 #12 Ιούλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Jpp Τελικά οι μνήμες ήταν χαλασμένες και μου τις άλλαξαν στο πλαίσιο σε 5 λεπτά! το παλιο καλο πλαισιο :D
Jpp Ιούλιος 10, 2007 Author #13 Ιούλιος 10, 2007 Θα αγοράσω άλλα δύο pc.Αυτός είναι και ο λόγος που θα τα πάρω από το πλαίσιο πας μπορεί να μην έχουν τις top γνώσεις και σε τιμές να είναι λίγο πιο ακριβοί αλλά δεν έχεις πολλούς μπελάδες. a
SirDiman Ιούλιος 10, 2007 #14 Ιούλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Jpp Θα αγοράσω άλλα δύο pc. Αυτός είναι και ο λόγος που θα τα πάρω από το πλαίσιο πας μπορεί να μην έχουν τις top γνώσεις και σε τιμές να είναι λίγο πιο ακριβοί αλλά δεν έχεις πολλούς μπελάδες. a βασικά κάνεις λάθος...το πλαισιο έχει τις καλύτερες τιμές!
Jpp Ιούλιος 10, 2007 Author #15 Ιούλιος 10, 2007 Στα πράγματα που θέλω εγώ να αγοράσω θα μου ερχόταν λίγο φτηνότερα αν τα έπαιρνα από τo eshop. Πχ στους επεξεργαστές στο πλαίσιο τους έχουν στην ίδια τιμή με το eshop αλλά δε έχουν ψήκτρες. Όπως και να έχει το rma είναι μεγάλο πράγμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.