deninho Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2007 Έχω ένα 8210, το οποίο έχει κλειδώσει σε συγκεκριμένη sim. Δε θυμάμαι ποιος είναι ο κώδιξ ασφαλείας.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Γτ ήταν ωραίο κινητάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Τον εχεις αλλαξει τον κωδικο ασφαλειας του?Ή ειναι ο κλασικος των Nokia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Ριξε μια ματια εδω Link Δεν ξερω τι κανει απλα το βρηκα με μια αναζητηση στο google Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 αν είναι δικό σου εμφανίζεσαι σε οποιοδήποτε Γερμανό και με ταυτότητα και 15 στο ξεκλειδώνουν επιτόπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 @jax7480: Έχει αλλάξει ο κωδικός ασφαλείας, thanx to my sis... @o polonos: Το είδα κι αυτό, αλλά δεν @DarkSaga: Δικό μου είναι το κινητό, αλλά η απόδειξη έχει χαθεί :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Δεν νομιζω να εχει να κανει με την αποδειξη Απλα αν δηλωθει (δηλωθηκε) κλεμμενο θα μπορουν να σε βρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Σε ενα καταστηματακι με αξεσουαρ για κινητα , μπορεις να το ξεκλειδωσεις..Μου χε δωσει ενα κινητο νοκια ενας γνωστος μου και δε θυμοταν το κωδικο..Πρεπει να μου πηρε 10Ε? Δεν ειναι αναγκη να πας Νοκια , Γερμανος κλπ...Συνδεουν το κινητο με το συστημα και βλεπουν τον υπαρχων κωδικο..edit: Βασικα τωρα που ξαναδιαβασα..Τι σημαινει κλειδωμα με συγκεκριμενη σιμ?ο κωδικος ασφαλειας ειναι του κινητου, τι ρολο παιζει η σιμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 7, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 ήταν για την περίπτωση που θα το έκλεβαν, να μην μπορούσαν να βάλουν άλλη σιμ, αν δεν βάλουν τον κωδικό ασφαλείας του κινητού.. Το πρόβλημα είναι ότι τον κωδικό, πλέον, δεν μπορούμε να τον βάλουμε ούτε εμείς :SΈχεις να προτείνεις κανένα μαγαζί που κάνει αυτήν την δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούλιος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Ριξε μια ματια εδω Link Δεν ξερω τι κανει απλα το βρηκα με μια αναζητηση στο google Δοκιμαστε ως γλωσσα τα ελληνικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Ιούλιος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 http://www.9volto.gr/menu/index.php Δοκιμασε αυτο. Και κοιτα τα πμ σου εστειλα κατι που μπορει να βοηθησει :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Δοκιμαστε ως γλωσσα τα ελληνικα. πολυ εξυπνος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 9, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha Δοκιμαστε ως γλωσσα τα ελληνικα. Έλεις! Το link αφαιρείται. Thanks cabrinha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.