GruntGR Μάϊος 31, 2008 #123 Μάϊος 31, 2008 MADKiller7 έγραψε: Oτι βλεπαμε παιδια....μεγαλη λιστα,δεν θα κατσω να τα γραψω ολαΕνα με ρομποτακια που παλευαν σε αρενα πως το λεγανε? Plawres Sanshiro , ψαξου στο www.animeclipse.com τα πρωτα 12 επεισοδια που ητανε σε ελληνικη μεταγλωτισση τα εχει ανεβασει ο profsinistro στο youtube Οσο για το robotech ψαξε για τα επισοδεια της σειρας super dimensional fortress macross, ειχα βρει και τα 5 dvd στο ebay, αυτο που μου εχει μεινει ειναι τα πολυ ομορφα τραγουδια της minmay και ο γυναικας roy focker , εξισου καλη ειναι και η ταινια macross : do you remember love που επισης προβληθηκε στην ελληνικη τηλεοραση
yanni Μάϊος 31, 2008 #124 Μάϊος 31, 2008 Εντάξει. Ότι και να γράψει κανείς είναι λίγο. Υπάρχουν σχεδόν τα πάντα όσα ίσως ξεφύγανε στα προηγούμενα posts μέσα στο καταπληκτικό βιντεάκι που βρήκε ο Astro, οπότε τι άλλο μένει; Ίσως δύο επιστημονικής φαντασίας. Το κλασικό Star Trek, και το V. Και βέβαια μην ξεχνάμε το καταπληκτικό Cosmos του Carl Sagan. Ίσως ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να μου εξηγήσει σε τόσο μικρή ηλικία τα μυστικά του σύμπαντος με τρόπο κατανοητό.
Snips Ιούλιος 6, 2009 #127 Ιούλιος 6, 2009 2arcoudi έγραψε: Ο θησαυρος της Βαγιας! το θυμαστε? :bigsmile: Απο τα καλύτερα την εποχής. + Ο Κήπος με τα Αγάλματα Θέταρο της Δευτέρας Στούντιο Φούσκοι Όλες τις ασπρόμαυρες σειρές βασισμένες σε λογοτεχνικά έργα..(λωξάντρα - Συμβολαιογράφος - και τοοοόσα άλλα) ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ Διαστημόπλοιο ΑΡΓΩ ΟΔΥΣΕΕΙΑ του ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.....( αρε ΝΟΝΟ) ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΑ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΝΤΙΟΥΚΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ - ΑΣΠΡΟΙ ΝΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ Το 90% της ζώνης "Εκπαιδευτική τηλεόραση" ΜΠΟΛΕΚ κ ΛΟΛΕΚ Σταματάω γιατί θα αδικήσω τόσα άλλα που ξεχνάω....
DarkSaga Ιούλιος 6, 2009 #128 Ιούλιος 6, 2009 Bravestar....ναι ρε Dellman! αξιος θα ψάξω να βρω και κάνα spot
raven_g20 Ιούλιος 6, 2009 #130 Ιούλιος 6, 2009 Μερικά:Bravestar, Ducktales, Kabamaru, Silverhawks, Voltron!!! (είχα και το παιχνίδι που ένωνες τα λιοντάρια και φτιαχνόταν ο Voltron), Grendizer (επίσης και το παιχνίδι), Φρουτοπία, Τεν Τεν, Transformers, Thundercats, Sport Billy k.a.Πάντως αυτό που σηκωνόμουν κάθε πρωί σαν τρελλός 7.30 για να δώ τα Ducktales...ωραία χρόνια...:bye::bye:
ΝTG Ιούλιος 6, 2009 #131 Ιούλιος 6, 2009 Σειρες δεν βλεπατε??(η απλα δεν προσεξα?: P)Θανο λειβαδιτη στο "Η βεντετα" και "Οι ιεροσυλοι"(η μουσικη απο τη βεντετα μου εχει μεινει ακομα..)http://www.youtube.com/watch?v=x4FYEJc_Gj8http://www.youtube.com/watch?v=LQpb68PzmqA
johnsonb Ιούλιος 6, 2009 #132 Ιούλιος 6, 2009 Λοιπόν εγώ βλέπω () και έβλεπα από cartoons τα: Pokemon,scooby doo - yu-gi-oh (πιο μεγάλος),στρουμφάκια,μάγια η μέλισσα,thundercats,bob the builder,ένα cartoon με μια μικρή μάγισσα ούτε που θυμάμαι πως το λένε,flinstones και άλλα που έβαζε το σταρ-άλτερ στο διάστημα 2000-2006-7 και ότι βάζει τώρα,άλλα ονόματα δεν θυμάμαι.:no: Από σειρές: Knight Rider,Rex,Dukes -καμιά βιντεοκασέτα γιατί στην tv όσο έβλεπα δεν πολυέπαιζε,και στο διάστημα 1999-2004-5 ότι βλακεία έβαζαν στην tv σε διάφορα κανάλια,και μετά από 2003-4 ως τώρα βλέπω σειρές όπως csi κτλ. Βέβαια ξεχνάω πάρα πολλά είμαι 100% σίγουρος,αλλά δεν μου έρχονται.:...: Πάντως βλέπω ότι σχεδόν όλοι βλέπαμε τα ίδια.
fusion Ιούλιος 6, 2009 #133 Ιούλιος 6, 2009 johnsonb έγραψε: Πάντως βλέπω ότι σχεδόν όλοι βλέπαμε τα ίδια. Τα ίδια σ$#τ& βάζουν εδώ και μια 20ετία.
kallileo Ιούλιος 7, 2009 #134 Ιούλιος 7, 2009 Αυτο ποιος το θυμαται ρε παληκαρια.....?:hang2:http://www.youtube.com/watch?v=-5xRAgcnjmg
Petrossortep Ιούλιος 8, 2009 #136 Ιούλιος 8, 2009 Ρε guys ένα μεταγλωττισμένο ντοκυμαντέρ για την τεχνολογία που το παρουσίαζε ένα παιδί καρτούν θυμάται κανένας πως λεγόταν;
kreach Ιούλιος 11, 2009 #139 Ιούλιος 11, 2009 " This video has been removed due to terms of use violation. "Darn, DARN DARN :rant:Το έχει παρακάνει το youtube... δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα, κάθε τρεις και λίγο !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.