LevelOne Μάρτιος 14, 2008 #101 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 Κινεζικα παραμυθια... ωρες ωρες μου ερχοταν αυτο το τραγουδακι στο μυαλο... those were the times...Thanks ρε αστρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 14, 2008 #102 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 Θυμάται κανεις πως λεγανε μια ξένη παιδικη σειρα με ενα (κόκκινο?) λεωφορειο??To μαγικό λεωφορείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Μάρτιος 14, 2008 #103 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 Αφιερωμένο σε όλους και στα χρόνια που περάσανε.... πω πω τι μου θυμησες τωρα....απλα απιστευτο το βιντεακι, thanks :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 14, 2008 #104 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 Αφιερωμένο σε όλους και στα χρόνια που περάσανε.... ...μαν μπραβο... πραγματικα συγκινηθηκα :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 15, 2008 #105 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Αφιερωμένο σε όλους και στα χρόνια που περάσανε.... Καλα μιλάμε μου περασαν απο μπροστα μου εικόνες και ήχοι που τις ειχα ξεχάσει, πραγματικα συγκινήθηκα.... πολυ καλη δουλεια εκανε ο τυπος... thanx astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 15, 2008 #106 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 ΟΛΑ...λοιπόν συνάντηση thelab να δούμε χιλιοποδαρούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 15, 2008 #107 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Μέσα και Φρουτοπία και Κάπως Κάπου Κάποτε και του ΚΟυτιού τα Παραμύθια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάρτιος 15, 2008 #108 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 http://youtube.com/watch?v=JEsHUel04dY μερικα απο τα αγαπημενα :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάρτιος 15, 2008 #109 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Αφιερωμένο σε όλους και στα χρόνια που περάσανε.... συγκινηθηκα γμτ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάρτιος 23, 2008 #110 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Αναμνησεις...http://youtube.com/watch?v=_xlihjZVwrUhttp://youtube.com/watch?v=SaLqpjLqNxI&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 24, 2008 #111 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 ....αστρολάβε....με πέθανες...είναι η ώρα 2:30 και ήμουνα για τρελό ύπνο...και τώρα με συγκίνησες τόσο που ξαγρύπνησα.......μπράβο φίλε...με πήγες 20+ χρόνια πίσω σε όμορφες και ξέγνοιαστες εποχές....σε λίγα λεπτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 24, 2008 #112 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 To μπράβο πάει σε αυτόν που το δημιούργησε, όχι σε εμένα που το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Μάρτιος 26, 2008 #113 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Ρε σεις το καρτουν pole position πως σας ξεφυγε ?? Επισης υπηρχαν κατι αρκουδακια με συννεφα στο στηθος τους ενα αλλο καρτουν που ειχε εισαγωγη με ενα κροκοδειλο σε ενα ποταμι που ετρεχε με ενα ποδηλατο θαλλασης και ειχε καπως western μουσικη ! Επισης υπαρχουν και τα ρακουν του δασους ! και αλλη μια ταινια στο juniors ενα επισοδειο που ειναι ενα κινεζακι που γυρναει αναποδα και δεν εχει σωβρακο και στο τελος παλευει θελει να σπασει ενα φραγμα και τον βοηθαει ενας με ταμπουρλα πανω στα συννεφα με κεραυνους και ενας δρακος που οταν πεθαινει και σαπιζει εμφανιζεται η μητερα του, μικρος θηλαζε απο το ματι του και κατι τετοια ! Αυτο πως λεγεται ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 26, 2008 #114 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 pole position......ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....... καπου σε ενα κουτι στο παταρι εχω και το μπλε αμαξακι της σειρας ....ουτε που θυμαμαι πως το ειχα βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 26, 2008 #115 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 http://youtube.com/watch?v=JEsHUel04dY μερικα απο τα αγαπημενα :red: Silverhawks.... το έβλεπα τρελά! Ωραίος Borg πωπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 26, 2008 #116 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Kabamaru @ my Hard disk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 27, 2008 #117 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 \που ειναι ενα κινεζακι που γυρναει αναποδα και δεν εχει σωβρακο και στο τελος παλευει θελει να σπασει ενα φραγμα και τον βοηθαει ενας με ταμπουρλα πανω στα συννεφα με κεραυνους και ενας δρακος που οταν πεθαινει και σαπιζει εμφανιζεται η μητερα του, μικρος θηλαζε απο το ματι του και κατι τετοια ! Αυτο πως λεγεται ?? Λέγεται.. επίσκεψη στον ψυχολόγο και γρήγορα; Τι βρήκες ρε Borg.. Silverhawks.. πω το λάτρευα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 8, 2008 #118 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Μήπως θυμάται κανείς μια σειρά που παιζόταν νομίζω στην ΕΤ1 με τον Γιάννη Μποστατζόγλου; Οι 3 σωματοφύλακες λεγόταν. '95 και πίσω πρέπει να ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Απρίλιος 8, 2008 #119 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Oτι βλεπαμε παιδια....μεγαλη λιστα,δεν θα κατσω να τα γραψω ολαΜερικα απο παιδικαCaptain Harlock (το αγαπημενο μου...)ThundercatsTransformersBravestarVoltronRobotechSport BillyΕνα με ρομποτακια που παλευαν σε αρενα πως το λεγανε?Mερικα απο σειρεςKnight RiderMcGyverDukesLost in spaceThe time tunnel Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Απρίλιος 8, 2008 #120 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 δυο που θυμαμε προχειρα ειναι "The Bionic Woman" (1976)και το "The Dukes of Hazzard" (1979) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.