cptkoulis Οκτώβριος 4, 2007 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Χθες, στις 01:45] ξερει κανεις που μπορουμε να "βρουμε" τα παλια επισοδεια απο τον Dr.Who γιατι τα καινουρια μου χαλανε αυτη τη χαλια εικονα Το DVD που αναφερω το ειχε παραγγειλει φιλος απο Αγγλια(χωρις υποτιτλους) Αν το αποφασισεις παντως και παραγγειλεις απεξω,ετοιμασου για μεγαλο ξενερωμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofring Οκτώβριος 31, 2007 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 aστρομαχητές !!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 7, 2007 #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 http://www.youtube.com/profile_videos?p=r&user=profsinistro&page=1 respect στο παλικαρι !!! οποιος θελει το πρωτο OVA του area 88 μεταγλωτισμενο στα ελληνικα ας μου στειλει PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 7, 2007 #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 !!! Γμτ να μην ειμαι σπιτι ΤΩΡΑ ! Σημερα θα τα περασω ολα στο pc και καπακια backup σε dvd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 10, 2007 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 τον κιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 10, 2007 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gbak τον κιτ Εβλεπα χθες season 3 & 4 ... πολυ κιτς αλλα και τρομερες αναμνησεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 10, 2007 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer Εβλεπα χθες season 3 & 4 ... πολυ κιτς αλλα και τρομερες αναμνησεις!! ε καλα ρε τοτε ολα κιτσ ηταν....αλλα ο κιτ ρε φιλε ειχε πολυ πλακα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 10, 2007 #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 γιατι η ηλεκτρονική ρομποτίστικη φωνή του κιτ δεν ειχε πλάκα?... τελειώς αλλες εποχές... χώρια το μαλλί χαίτη του david, και το 80's ντύσιμο όλων... ωραίο ηταν και το μελαχρινο μωρό που επαιζαν παρέα.... βοηθός τι ήτανε αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 8, 2008 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Ανεβαζω area 88 greek dub ( στην φωνη του shin ο βουλευτης της ΝΔ γεωργιος βασιλειου ) Οσοι πιστοι προσελθετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 8, 2008 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 !~Kabama for evah~! http://www.youtube.com/watch?v=sUlriBfMIp0&feature=related Σάαααααιζοοοοοο! Το ξέρω Φουκίζο! Διάβολε! Όχι, όχι την τηγανιτή καραβίδα! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 8, 2008 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από perp γιατι η ηλεκτρονική ρομποτίστικη φωνή του κιτ δεν ειχε πλάκα?... τελειώς αλλες εποχές... χώρια το μαλλί χαίτη του david, και το 80's ντύσιμο όλων... ωραίο ηταν και το μελαχρινο μωρό που επαιζαν παρέα.... βοηθός τι ήτανε αυτή? Ειχε 2 μωρα ... το ενα ηταν η Patricia McPherson (μελαχρινη) και το αλλο ηταν η Rebecca Holden (μελαχρινοκοκκινο). Τα ονοματα στην σειρα Bonnie και April αντιστοιχα. Προσωπικα ψηφιζω April Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 9, 2008 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 DragonBall...... όποιος μου πει ποιος είναι αυτός που τραγουδάει θα τον παραδεχθώ.......μην ψάξει...απλά αν μπορεί να αναγνωρίζει......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 9, 2008 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Πες μου οτι είναι ο Πανούσης να φρικάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 9, 2008 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne Πες μου οτι είναι ο Πανούσης να φρικάρω... Kαι γω για Πανουση το κοβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 9, 2008 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 xaxaXAXAxaxaXAAXAXxaxaxa...........................jimmakoosssssssssssssssssssssssssssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 17, 2008 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Θυμάται κανεις πως λεγανε μια ξένη παιδικη σειρα με ενα (κόκκινο?) λεωφορειο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 18, 2008 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 British ΕΘΕΛ νομιζω/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 18, 2008 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Ηταν μια σειρα απο παιδικα με κουκλες που ειχε δυο διδυμους GEMINI που ηταν μεσα σε κατι τανκς να πολεμανε Δεινοσαυρους. Θυμαται κανεις πως λεγονταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 14, 2008 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 Αφιερωμένο σε όλους και στα χρόνια που περάσανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 14, 2008 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 Καλά πάνε οι φλέβες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.