lazo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : στον επιτραπέζιο υπολογιστή μου έχω κάνει κοινόχρηστους τους 2 σκληρούς μου αλλά μέσω του ιδιωτικόυ δικτύου δεν μπορώ να μπω ενώ τους βλέπω. Έχω ενεργοποιησει την κοινή χρήση απο την διαχείριση δικτύου... Τον κοινοχρηστο φάκελο τον βλέπω και τον διαβάζω κανονικά όμως. Τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ για την βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing CenterΦτιάξε τις ρυθμίσεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazo Ιούλιος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Έχω ήδη ενεργοποιήσει παντού κοινή χρήση. Φυσικά δεν έχω ενεργοποιήσει την κοινή χρήση με προστασία κωδικού. Το πρόβλημα παραμένει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Με δεξί κλικ σε ένα φάκελο, δοκίμασε co-owner στο advanced sharing και μετά το κατεβάζεις σε read only.Αλλά μου φαίνεται παράξενο να θέλεις τόσο μειωμένη ασφάλεια.Ειδικά μου φαίνεται παράξενο που βάζεις δύο ολόκληρους δίσκους ως share.Αν ο δίσκος έχει το λειτουργικό, ξέχνα το.Πειραματίσου με ένα φάκελο, ώστε να δεις με ποιο τρόπο στον βλέπει το δίκτυο.Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να έχεις δύο δίσκους share και καλά κάνουν τα Windows και σε αποτρέπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazo Ιούλιος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 οκ ευχαριστώ πρόσθεσα το χρήστη guest στους φακέλους που με ενδιέφεραν και τώρα με δουλευει. είμαι πίσω απο royter firewall, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.