Jpp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Θα φτιάξω 3 μηχανήματα για επαγγελματική χρήση (small netcafe) και δεν θα μπορώ να τα επιβλέπω συνέχεια για να μπορώ συνέχεια να περνάω το τελευταίο bios κλπ.Θέλω να φτιάξω και άλλα μηχανήματα στο μέλλον που θα λειτουργούν όλα το ίδιο πρόγραμμα και σκέφτομαι το p35 επειδή είναι καινούργιο chipset και θα κρατήσει για κάμποσο καιρό.Όμως μήπως οι μητρικές με p35 είναι κάπως ανώριμες ακόμα και θα έχω πολλά προβλήματα;Σκέφτομαι για μια από τις παρακάτω:asus p5kmsi p35 neo-fgigabyte p35-ds3abit ip35 Έχω ενδοιασμούς και για το p965 γιατί δε θα παίρνει τους καινούργιους επεξεργαστές που όπως λένε τα site θα είναι quad core με 2-3 κατοστάρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 θα χρειαστεις quad core σε μικρο netcafe?εγω θα σου προτεινα 975 965 ως πιο σταθερα.περασα απο 965 σε p35 και το μετανιωσα......απλα και μονο γιατι ηταν πιο καινουριο και υποστηριζε τους νεους επεξεργαστες......ενω καλλιστα σε 6-8 μηνες αλλαζα το 965 με καλυτερη υλοποιηση του p35 που θα ειχε σταθεροποιηθει καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Ιούλιος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Θα είναι μικρά netcafe επειδη δε θα έχουν πολλά pc άλλα οι ανάγκες παραμένουν ίδιες. Για το κάθε pc το budget είναι περίπου 1000 ευρώ. ’ρα του χρόνου με τα ίδια λεφτά θα παίρνεις quad core. Παρόλα αυτά αν δε είναι σταθερό είναι άχρηστο!Οι άλλοι που πήγαν στο p35 τι λένε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Εγώ πάντως με Gigabyte P35-DS3 σταθερότατος είμαι και μάλιστα με o/c... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Γιωργο...Σε asus p35 δεν πηγες εσυ ; Με αυτη τη Mobo δεν αντιμετωπιζες προβλημα με το RAID ?Η gigabyte πως σου ειχε φανει ;[Αρχική απάντηση από greekfragma περασα απο 965 σε p35 και το μετανιωσα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Εγώ με την DS4 πάντως δεν έχω το παραμικρό. Και αναβάθμιση BIOS έκανα μόνο τη μέρα που την πήρα και τέλος.Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να πας σε Ρ35 αν δεν έχεις 4dimm μνήμης. Εγώ ο μόνος λόγος που μετακινήθηκα από το 965 ήταν αυτός, γιατί τα διαχειρίζεται καλύτερα. Πιό χρήσιμο είναι να πάρεις καλύτερο επεξεργαστή ή κάρτα οθόνης μένοντας στο ίδιο budget παρά να πληρώσεις διαφορά για Ρ35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να πας σε Ρ35 αν δεν έχεις 4dimm μνήμης.Έχεις εγγυημένη αναβαθμισημότητα σε penryn αν δεν κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Ο P35 σχεδιάστηκε για DDR3.Δεν είναι καλή ιδέα να πας τώρα σε P35.Όταν με το καλό πέσει η τιμή της DDR3 τότε θα έχει βγει και ο P38, οπότε τον προτιμάς για τα επόμενα μηχανάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιούλιος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Abit IP35 Pro FTWΈίναι πισογύρισμα να πασς σε κάτι άλλο από αυτό...(965/975)Υπερσταθερή...Κρύα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από gdp77 Έχεις εγγυημένη αναβαθμισημότητα σε penryn αν δεν κάνω λάθος... Όχι, δεν κάνεις λάθος, αλλά πολλές 965 τους υποστηρίζουν επίσης. Από την άλλη νομίζω ότι ένα κατάστημα (Internet cafe) δεν ενδιαφέρεται για αναβάθμιση. Συνήθως αγοράζουν μηχανήματα έτοιμα στημένα, και όταν πιά δεν επαρκούν αντικαθίστανται και δε μπαίνουν σε διαδικασίες αναβαθμίσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Abit IP35 Pro FTW Έίναι πισογύρισμα να πασς σε κάτι άλλο από αυτό...(965/975) Υπερσταθερή...Κρύα... +1 στην Abit IP35 Pro Μεγάλη διαφορά (στον Q6600) απο το 965 της P5B deluxe που είχα πριν... Η P5B deluxe βέβαια με τον Ε6600 τα πήγαινε μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.