ea6gka Ιούλιος 7, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Μην αγχώνεσαι Έχουμε χρόνια διαμάχη με το Βιξ στο θέμα Vista Εκείνος δε χάνει ευκαιρία να τα θάβει, εγώ να τα προωθώ... δηλαδη εισαστε ιδιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 7, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Επειδή το θέμα μας είναι η Creative κι όχι τα Vista εδώ όμως, συμφωνώ ότι είναι χαζομάρα αυτή η κίνηση που έκανε, αλλά δε θα στιγματίσω την εικόνα που έχω για την Creative τόσα χρόνια από ένα μικρό θέμα. Εγώ ούτε που ασχολήθηκα με αυτό και μέχρι στιγμής δε μου έλειψε καθόλου το ΕΑΧ σε κανένα παιχνίδι. Και με τέτοια υποστήριξη το να δώσω 7 δεν είναι τίποτα ακόμα κι αν το θεωρώ χαζομάρα: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19591 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 7, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ [Χθες, στις 23:21] Απευθύνονται σε χρήστες των Windows Vista. Απευθύνονται σε όλους τους χρήστες υπολογιστών από εδώ και πέρα που θα βάλουν Windows.Ή θα χρεώνουν έξτρα το EAX ή θα το καταργήσουν.Διαλέγεις και παίρνεις.Εκτός και αν κάποιος επιλέξει να μείνει κολλημένος στα XP αιώνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούλιος 7, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Δεν ειναι ζητημα τα 10 ευρω αλλα η κοροιδια. Και οσο βρισκονται ατομα που υποκυπτουν τοσο περισσοτερο θα προσπαθουν οι εταιριες να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 7, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ Σωστά μίλησες Μάριε. Θα το χρεώνουν έξτρα στους χρήστες των Windows Vista.Ακούγεται σαν το ανέκδοτο "κοστίζει 5 ευρώ, για σένα όμως που είσαι καλός πελάτης, 7".Και το πιο ξεκαρδιστικό είναι οτι ΔΕΝ είναι ανέκδοτο! LOOOOLL so true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 9, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω...? Το "ανέκδοτο" θα ίσχυε στην περίπτωση που τη χρέωση την έκανε η Μ$... Εδώ την κάνει η Creative... Και εγώ πχ, θεωρούμαι καλός πελάτης τη στιγμή που πήρα μιά κάρτα πριν 5 χρόνια κι έχω ακόμα την ίδια? Κι άντε εγώ πήρα το ακριβότερο μοντέλο... Κάποιος που έχει πάρει το φθηνότερο κι έχει την απαίτηση 5 χρόνια και 3 λειτουργικά μετά να έχει ακόμα υποστήριξη? Το έχουμε από άλλους αυτό? Μήπως διαμαρτυρώμαστε για κάτι που το θεωρούμε δεδομένο ενώ στην πράξη δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.