ison Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 http://www.buy.soundblaster.com/_creativelabsstore/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&fromcategory=Software&category=Software&pid=F2222X767VHL73GYR38 Τι να πω απλα Ε Λ Ε Ο Σ...10 δολλαρια κερ@τιατικα για κατι που θα ΟΦΕΙΛΕ να δωσει δωρεαν αν σεβεται το ονομα της. Ε ρε torrent που της χρειαζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούλιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Απλα απαραδεκτη η Creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Έχοντας αγοράσει δηλαδή μια Audigy, πρέπει να πληρώσεις για να αποκτήσεις τα απαραίτητα, ώστε να δουλέψει πλήρως η κάρτα στα Vista.Πρακτικά, εγώ αυτό το Alchemy το βλέπω σαν τμήμα του driver και οι drivers αποτελούν μέρος της υποστήριξης που δικαιούσαι μετά την αγορά ενός προϊόντος. Δηλαδή, πληρώνουμε κιόλας για να την υποστήριξή μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 αν ξαναπαρω καρτα creative να με χεσ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Παιδιά, το Alchemy το χρειάζονται και οι X-Fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 6, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Εδώ πραγματικά τους χρειάζεται torrent! Στην ουσία δεν είναι υποχρεωμένοι να το βγάλουν, αφού αυτές οι κάρτες δε γράφουν πουθενά ότι θα υποστηρίζουν Vista. Αλλά πρακτικά, όταν έχω δώσει 350 για να πάρω μια κάρτα, μη μου ζητάς 10 για να παίζει σωστά! Δηλαδή μας κάνει χάρη που μας κάνει "αναβάθμιση" με 10 αντί να πάρουμε X-Fi με πολλά περισσότερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 6, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Παιδιά, το Alchemy το χρειάζονται και οι X-Fi? Απο οτι καταλαβα για κατοχους x fi ειναι δωρεαν το download (αλλα δεν βαζω το χερι στην φωτια γιατι το διαβασα λιγο γρηγορα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Ο "Κολπος των Πειρατων" ηδη το εχει...Μια που παω σπιτι, κ μια που αρχιζω να seedαρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 6, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ison Απο οτι καταλαβα για κατοχους x fi ειναι δωρεαν το download (αλλα δεν βαζω το χερι στην φωτια γιατι το διαβασα λιγο γρηγορα) Έτσι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιούλιος 6, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Μεγάλα λαμόγια εκεί στην Creative. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Χαχαχα, είναι omg και 3 lol οι τύποι...Είναι σαν να σου φωνάζουν να "παρανομήσεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 6, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 εχω Vista.εχω X-Fi.κατεβασα free απο το support της creative το Alchemy.........αμα δειτε την λιστα παιχνιδιων που λυνει το προβλημα θα βαλετε τα γελια......τα περισσοτερα παιζουν κανονικα EAX και χωρις το alchemy.....και δεν το λεω μονο για μενα που εχω X-fi αλλα και γι αυτους με audigy.δεν ξερω παντως.....πολυ μυστηρια κινηση που δεν μας εχει συνηθισει η εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 6, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Βίξ Απευθύνονται σε χρήστες των Windows Vista. Tι ακριβώς σημαίνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Σφαζεις με το γαντι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 7, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Η Creative πάντα έτσι ήταν.Αυτός είναι ο λόγος που την έχω κόψει ως εταιρία, όπως έγραψα και εδώ πριν από δύο χρόνιαΓια την Creative ένα έχω να πω. Έχω κυριολεκτικά αγανακτίσει από την κοροιδία και την τιμολογιακή τους πολιτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 7, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αυτό που βλέπω Βιξ είναι ότι εσύ πρέπει να είσαι πιό κολλημένος αντιVista παρά εμείς που τα αγοράσαμε... Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα παράπονο και σαφέστατα δε θα ξαναέβαζα ΧΡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 7, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:07] Αυτό που βλέπω Βιξ είναι ότι εσύ πρέπει να είσαι πιό κολλημένος αντιVista παρά εμείς που τα αγοράσαμε... δε νομιζω οτι θελει να πει κατι τετοιο ο Βιξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 7, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Μην αγχώνεσαι Έχουμε χρόνια διαμάχη με το Βιξ στο θέμα Vista Εκείνος δε χάνει ευκαιρία να τα θάβει, εγώ να τα προωθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 7, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 αυτο ακριβως. δεν κοβω το χερι μου, αλλα δε μου δινει την εντυπωση πως το σχόλιό του εχει να κανει με τα vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 7, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Μπαινει και η Asus στο παιχνιδι....θα συμμορφωθει αργα η γρηγορα η Creative.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.