michailovits Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Γειά σας ,είμαι εδω με έναν φίλο μου που έφερε το pc του, στο οποίο αλλάξαμε μοβο ραμ,και επεξεργαστή και τροφοδοτικό.’! Και κάρτα γραφικών.Τώρα το pc έχειThermaltake TR2-500 500WattAMD Athlon64 3200+ socket 939MSI K8N SLI-F MOBOKingston 512MB RAM DDR1 400MHzκτλ σκληρούς κτλ κτλ κτλΌλα καλά, αλλα έχουμε ένα super πρόβλημα.Μόλις πατάμε το κουμπί power για να ανοίξει , ξεκινάει για κανα δυο δευτερόλεπτα ο ανεμιστήρας της cpu και μετά τίποτα.Δεν ανοίγει!Επίσης το λαμπάκι στο τροφοδοτικό απο πίσω είναι χρωματος πορτοκαλί αν σημαίνει κατι.Σας παρακαλώ βοηθήστε με για ακόμα μια φορα.
michailovits Ιούλιος 6, 2007 Author #3 Ιούλιος 6, 2007 ωχ μη μου λέτε τετοια.....κάτι δεν μπορώ να κάνω(καλα θα δω για τροφοδοτικό)
jpavly Ιούλιος 6, 2007 #4 Ιούλιος 6, 2007 Βρε παληκάρι το παλιό τροφοδοτικό δεν το έχετε; Είναι τόσο παλιό; άσε επάνω μόνο επεξεργαστή και Mobo και δοκίμασε.
kallileo Ιούλιος 6, 2007 #5 Ιούλιος 6, 2007 Δες αν εβαλες σωστα τα καλωδια τροφοδοσιας στην μητρικη....
nikoszax Ιούλιος 6, 2007 #7 Ιούλιος 6, 2007 Ειναι καλα κουμπωμενος η ψυκτρα στον επεξεργαστη? Παστα εχει? Γιατι αν οχι ή ειναι ανεπαρκης, μπορει να ανεβαζει πολλη θερμοκρασια και να κολλαει και κλεινει.
michailovits Ιούλιος 6, 2007 Author #8 Ιούλιος 6, 2007 Το παλιό τροφοδοτικό δεν είναι ούτε 250Watt.Το δοκίμασα και δεν έκανε τίπτοα Επίσης οτι αλλο μου είπατε κ εκείνο το έκανα.Λέτε να βγάλω τν μοβο απο το κουτί ή τσάμπα θα το κάνω?
nikoszax Ιούλιος 6, 2007 #9 Ιούλιος 6, 2007 Υπαρχει κατι πολυ επιπονο. Να τα βγαλεις ολα και να τα ξαναβαλεις.
jpavly Ιούλιος 6, 2007 #10 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από michailovitsΛέτε να βγάλω τν μοβο απο το κουτί ή τσάμπα θα το κάνω? Καθόλου τσάμπα, βγάλε τα όλα και στήσε τα πάνω σε ένα πάγκο ξύλινο ή σε χαρτί μήπως κάπου βραχυκυκλώνει.
gkatsogr Ιούλιος 6, 2007 #11 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Καθόλου τσάμπα, βγάλε τα όλα και στήσε τα πάνω σε ένα πάγκο ξύλινο ή σε χαρτί μήπως κάπου βραχυκυκλώνει. +1
michailovits Ιούλιος 6, 2007 Author #12 Ιούλιος 6, 2007 Μπράβο σας ρε παιδια αυτό ήταν!! Τα έβαλα ολα στο γραφείο και δούλεψαν.Πήγα πήρα και ένα κουτάκι γιατι το αλλο προκαλούσε την ζημιά επειδή ήταν απο παλιο μηχανημα. Ναστε καλα ρε παιδιά χίλια ευχαριστώ!!
Fandom Ιούλιος 6, 2007 #13 Ιούλιος 6, 2007 Η το κουτί γενικά έφταιγε ή είχες βάλει κάποια έξτρα βίδα στην πλάτη της μητρικής, που ακουμπούσε και έκανε γείωση. Τουλάχιστον τέλος καλό όλα καλά
hayabusa Ιούλιος 6, 2007 #14 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Fandom Η το κουτί γενικά έφταιγε ή είχες βάλει κάποια έξτρα βίδα στην πλάτη της μητρικής, που ακουμπούσε και έκανε γείωση. Τουλάχιστον τέλος καλό όλα καλά αυτο ή κατι παρεμφερες πρεπει να ειχες κανει κατα λαθος γιατι το κουτι απο μονο του αποκλειεται να εφταιγε
blindy Ιούλιος 7, 2007 #15 Ιούλιος 7, 2007 Πολυ πιθανο ειναι το κουμπι του power να εμενε πατημενο ή να επανερχοταν χωρις να ανοιγει το κυκλωμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.