oOoOo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Θα ηθελα ν μου πειτε την γνωμη σας για το DG834G. Πιο συγκεκριμενα...υποστηρίζει adsl2+ ?Θα συνδεθει με 2 υπολοιστες που εχουν καρτα δικτυου 54Mbps.Ευχαριστω εκ των προτερωνΝικοςhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=695238 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Ιούλιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Ναι ναι!Δουλευει μια χαρα με adsl2+....To δουλευα 1 χρονο και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 οκ ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 10, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 ειναι με λιγα λογια .... ΤΕΛΕΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σιμος Ιούλιος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Ειδικα o συνδιασμος rapidshare-cryptload-netgear 834 οταν το δουλευα ηταν ολα τα λεφτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 10, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 κατσε να ποσταρω και εικονα. Ενα κοσμημα πα στο γραφειο μου... δυο κοσμηματα ηθελα να πω (εχω και ενα switchaki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 10, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 και τη νυχτα... και αλλον ειναι ωρα να τακτοποιησω το γραφειο μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 η οθόνη του τελεφώνου είναι always on?δε σε κουράζει ρα?τι το ιδιαίτερο έχει και είναι τέλειο για εξήγα μας και εμάς που ψαχνόμαστε για network accessories Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 10, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Κι εγώ το είχα πριν αποκτήσω το DG834PN που έχω τώρα. Αξιοπρεπέστατο, δε με απογοήτευσε καθόλου... Σίμο thx που με έκανες να ανακαλύψω το Cryptload... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 10, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga η οθόνη του τελεφώνου είναι always on? δε σε κουράζει ρα? Μιλαγα πριν με το skype και για κανενα λεπτο μενει ανοιχτη μετα. Μην το βλεπεις απο την φωτο το φως , δεν ειναι κουραστικο Αρχική απάντηση από DarkSagaτι το ιδιαίτερο έχει και είναι τέλειο για εξήγα μας και εμάς που ψαχνόμαστε για network accessories 1) Πολυ ευκολη εγκατασταση βασικο γιατι ειμαι αρκετα αρχαριος 2) Πολυ καλη εμφανηση (με ενδιαφερει γιατι θα φαινετε) 3) Υποστηριζει ADSL2+ για το αναμενομενο 2play 4) Ενσωματομενο switch (αν και χουν τα περισσοτερα) 5) Ενσωματομενο firewall 6) Προσιτη τιμη Αρχική απάντηση από nickstamat Κι εγώ το είχα πριν αποκτήσω το DG834PN που έχω τώρα. Αξιοπρεπέστατο, δε με απογοήτευσε καθόλου... Σίμο thx που με έκανες να ανακαλύψω το Cryptload... Ο download manager πως χρησημοποιητε? Ειχα προσπαθησει παλια αλλα τπτ δεν εβγαζα ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 10, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Το κάνεις εγκατάσταση και κάθε φορά που πας να κατεβάσεις κάτι εμφανίζεται μήνυμα από τον download manager. Και αναλαμβάνει αυτός όλη τη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 10, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 καλο. Εμενα γιατι μου κολαγε παντα?Και αυτος απο οτι ξερω το ατεβαζει απο εκει που θα βρει μεγαλυτερη ταχυτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 10, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Βασικά συνδιάζει πηγές. Μπορεί να το κατεβάσει και από 2-4 πηγές αν είμαι σωστός. Ποιον download manager είχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 10, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2007 Δεν θυμαμαι... Εχα δοκιμασει 2 χρονια πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.