GoMaR Ιούλιος 7, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ilion10 παιδιά τι διαφορά περίπου θερμοκρασίας υπάρχει σε ένα core 2 duo 63OO(όχι o/c) infinity με στοκ?Τώρα με την στοκ μου λέει γύrω στους 52...για να δω αν αξίζει να αγοράσω καμιά infinity! 52 για στοκ εισαι πολυ σε idle...Αν λοιπον βαλεις σωστα την infinity γιατι θα σε πεδεψει αρκετα ( αναλογα και την μητρικη) τοτε θα πρεπει να λες 50-55 full load..και κατω απο 40 idle..Ετσι πιστευω..Αλλα σε τι θερμοκρασια δωματιου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Ιούλιος 7, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR 52 για στοκ εισαι πολυ σε idle...Αν λοιπον βαλεις σωστα την infinity γιατι θα σε πεδεψει αρκετα ( αναλογα και την μητρικη) τοτε θα πρεπει να λες 50-55 full load..και κατω απο 40 idle..Ετσι πιστευω..Αλλα σε τι θερμοκρασια δωματιου; θερμοκρασιά δοματίου δεν ξέρω...φαντάζομαι λίγο κάτω απο την έξω...δεν έχω aircondition,βασικά με προβληματίζει αν θα χωράει στο κουτί?Το κουτί μου έχει και πλαινό ανεμιστήρα,είναι και μικρό!Όταν εννοούμε idle kai full πως το βλέπουμε(άσχετος,μην βααράτε); Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 7, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 @ilion10Τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες εβαλα το "gaming pc" μεσα στο case της υπογραφης και λογω μεγεθους της ψυκτρας(Scythe Infinity) και της δικης μου βαρεμαρας δουλευει σχεδον παθητικα.Για την ακριβεια,ακριβως διπλα στην ψυκτρα(δεν εφαπτεται,υπαρχει κενο που χωραει αλλος ενας ανεμιστηρας) ειναι ενας 12αρης που βαζει αερα και αυτος ουσιαστικα ψυχει τη CPU μου.Αυτο εχει ως αποτελεσμα 44-45 idle και καπου 55-58 load με 1,5V και 3,3GHzΕλεγξε καλα τι χωρο εχεις,γιατι η συγκεκριμενη ψυκτρα εξεχει απο τη μητρικη(τη δικη μου τουλαχιστον) και ειναι πιθανο να βρισκει καπου στο case σου(πχ στο τροφοδοτικο σου).Κατα τα αλλα,ειναι λιγο δυσκολη η τοποθετηση της λογω ογκου(τα δαχτυλα σου θα βρισκουν στις μνημες κλπ κλπ) αλλα προσωπικα αποζημιωθηκα απο την αποδοση της.Τελος να πω οτι δεν εχει backplate,δλδ δεν χρειαζεται να βγαλεις τη μητρικη αλλα αν καταφερεις να την κουμπωσεις χωρις να τα βγαλεις ολα απο μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.