oOoOo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Έγω τα ΧΡ και θελω να αλλάξω την εικονα που βλεπω οταν ανοιγω το πσ, να αλλαξω την εικονα που λεει καλως ορισες κτλ.Οι εικονες αυτες που βρισκονται?Πως μπορω να τις αλλάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 www.themexp.org υπαρχουν και αλλα...google is your friendhttp://www.google.gr/search?hl=el&q=windows+themes&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta= Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 thanks a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιούλιος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Και με το tuneup utilities γινεται πολυ ευκολα μεσω wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 το θυμαμαι το συγκεκριμενο utility του tune up..αλλα ποτε δεν δουλεψε σε μενα.. μολις πατουσα apply η ok(δεν θυμαμαι πως το ελεγε ακριβως)μπλε οθονη και ρεσταρτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούλιος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Αν ενδιαφερεσαι για μια εκτεταμενη αλλαγη δοκιμασε τα vista transformation pack και vista inspirat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 6, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 @polyΘα το δοκιμασω@cabrinhaΤα δοκιμασα αλλα αυτα σου βαζουν κατι συγκεκριμενο. Σου κανουν το πσ σαν τα σVista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 6, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 το tuneup utilities ειναι @@@@@@. Αλλαξε ο υπολογιστης μου τελειως.Αλλα αρει λιγο. Τι λετε να φταιει?1ΓΒ μνημη α υπολοιπα στην υπογραφη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιούλιος 6, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Πολύ καλό είναι και το StyleXP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 6, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 θα το δοκιμασω κι αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 tuneup utilities!!!!αλλάζεις τα πάντα πάνω στο πισι σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 6, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Ξερεις γιατι ειναι πιο αργο τωρα το πσ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 6, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Πιο αργό??εμένα μια χαρά δουλεύει...δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούλιος 6, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 WindowBlinds ρίξε μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιούλιος 6, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από oOoOo το tuneup utilities ειναι @@@@@@. Αλλαξε ο υπολογιστης μου τελειως. Αλλα αρει λιγο. Τι λετε να φταιει? Αργει στην εκκινηση? Η γενικα? Εβαλες visual style ή αλλαξες μονο την boot screen ή παλι μονο καποια εικονιδια μεμονομενα μεσω του "systems elements του tuneup?Aυτα τι μεγεθος εχουν? Οσο ποιο μεγαλα σε μεγεθος τοσο καθεται το συστημα.Επεισης πατσαρε τα win με το uxtheme.dll για να βαζεις οτι theme θελεις χωρις να δεσμευεσαι με μονο απο εγκεκριμενα απο την microsoft και να ξεφορτωθεις παλι το service του tuneup το οποιο ειναι ρυθμισμενο να ξεκιναει με το boot του υπολογιστη και να σου επιτρεπει να βαζεις οτι theme θελεις. Κρατα και ενα backup καλου κακου...Ηαve fun :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 8, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 ok ... στην εκκινηση κολαει μονο. Θα παρω και back-up ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.