Jump to content

2 δεκαετιες computing

minus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φετος 'εκλεισα' 20 χρονια ενασχολησης με τους υπολογιστες! Για μενα ειναι μια σημαντικη επετειος!

Οι υπολογιστες, σημαιναν, και σημαινουν, πολλα στη ζωη μου. Επαγγελματικα, σαν χομπυ, πολλαπλες ευκολιες και διεξοδους κλπ. Με τα χρονια μαθαινεις πως να τους αξιοποιειες πολλαπλα στο επακρο!

Θελω ιδεες για το πως να γιορτασω την επετειο!!! Σοβαρα!

Βασικα θα ηθελα να μαζεψω ολη την παλιοπαρεα που ξεκινησαμε μαζι εκεινα τα 'αγουρα' χρονια της πληροφορικης...δεκαετια 80...

Αλλα ειναι καθενας σε αλλη πολη, με δραστηριοτητες, σκορποχωρι που λενε...δυσκολο να μαζευτουν...

Ακουω ιδεες! :)

ενα κλασσικοτατο lanparty σπιτι σου με αφθονη pizza πιτογυρα και μπυρονια για ενα σαββατοκυριακο.

βεβαια τα παιχνιδια που θα εγκατασταθουν δεν θα ειναι αλλα απο

diabloII.........command and conquer red alert............battlefield1942.........farcry(δικτυακο σκιζει)...........NFS underground.........

αλλα και οτι αλλα σας αρεσουν:p

και περιμενουμε φωτο απο το λανπαρτυ

Υ.Γ.αν εχει και καμια καλη γειτονισσα και αυτη φωτο παρακαλω:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

Υ.Γ.αν εχει και καμια καλη γειτονισσα και αυτη φωτο παρακαλω:hehe:

Οχι σε σενα...Ακομα περιμενουμε την δικια σου απο το παρτυ...

(Μην νομιζεις οτι τα ξεχναω εγω αυτα :p)

Εγω λεω να κοτσαρετε τον texas στην tv και να αρχισετε να προγραμματιζετε σε basic :hehe:

καλη ιδεα το lanparty..αλλα 20χρονια ασχολιας με pc...πρεπει να κανει κατι για να ξεφυγει...

Παρτυ βεβαια...αλλα με αλλο υλικο...

Ωστε να χαρει και τις φωτο ο fragma :p

εγω λεω να ξε8αψετε τους πρωτους-πρωτους σας υπολογιστες...

και να ειστε μονο σε dos για μια μερα.:D :D :D

Το θεμα ειναι οτι οταν ξεκινησαμε, ηταν εποχη πριν ξεκινησει καλα καλα το dos! :) :) :)

Σας θυμιζει τιποτε...zx spectrum, amstrad 464, commodore 64, oric atmos, acorn, philips msx κλπ???

τι να πω τοτε ξερω και γω...εγω με το ζορι προλαβα ντος..καλομα8ημενος χεχεχε

:D

ποτε ακριβως ηταν οταν ξεκινησες?ποια δεκαιτια?

Δεκαετια 80, 1985!!!

Υπαρχει και η λυση των emulators, κανα δυο τρια pc με εξομοιωμενο περιβαλλον υπολογιστων εκεινης της εποχης.

Γιατι που να τα βρω πια εκεινα τα μηχανηματα?

Απλα θα ηθελα πρωτοτυπες ιδεες, για μια πρωτοτυπη επετειο.

Παλια, σε γενεθλια, μου ειχαν βαλει παλια φωτογραφια μου με τον υπολογιστη μου(παιδι), πανω σε τουρτα(δεν το κανουν ολα τα ζαχαροπλαστεια).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.