jpavly Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7που σαι ρε μαριε!!!! χαθηκες.. Αγαπητέ, υπάρχουν και τα ΠΜς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOKFIRE7 Ιούλιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Μπραβο αγαπητε!!!...:clap: :clap: :clap: Να μας διορθωνετε γιατι κανουμε και βλακειες. Αλλα σβησε και εσυ το δικο σου τωρα ομως..Α ρε τσακαλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Το τραβας....το τραβας πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOKFIRE7 Ιούλιος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Στο ορκίζομαι.. Ημουν σίγουρος οτι θα χωθεις πάλι. 1000%Είστε έλεος παντως..Δεν πειραζει όμως. Πλακα εχεις.Τελικα το κομπλεξ το εχεις εσυ και οχι εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούλιος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7Είστε έλεος παντως..Δεν πειραζει όμως. Πλακα εχεις. Ναι έχω πλάκα το ξέρω...goodbye για καμια βδομαδούλα και το συζητάμε μετά... :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.