kom Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 καλησπεραεχω την παραπανω μνημη και χθες ο αδερφος μου την φορμαρε σε ψηφιακη η οποια υποστηριζει εως 2γιγα καρτες με αποτελεσμα να την βλεπω παντου σαν 2γιγαπροσπαθησα να την φορμαρω στην συσκευη την οποια χρησιμοποιω και και την εβλεπε και φορμαρε σαν 4γιγα αλλα παλι δεν γινεται τιποτα εξακολουθει να ειναι 2γιγαεχετε να προτεινετε κατιευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Μήπως έχει κάποιο tool για το format η Kingston?Επίσης, τι filesystem της δίνεις στο format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 κοιταξα στην kingston αλλα δεν βρηκα κατιfile system fat32 οπως την δουλευα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Ιούλιος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αν την φορμάρεις με card reader σε pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 3, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 το εκανα και αυτο αλλα την βλεπει/φορμαρει σαν 2γιγα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Ιούλιος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Έχουν partitions αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 3, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 κοιτα τι βλεπω απο την διαχειρηση δισκων http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/pkegr/36714/579260οπως βλεπεις δεν εχω την δυνατοτητα να σβησω partition και να φτιαξω νεο απο την αρχητι να κανω να την πεταξω ; ελεος και εχω φερει 2 απο αυτες απο κινα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Ιούλιος 3, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Θα δοκίμαζα partition magic και...setup των windows για "διαρύθμιση" partitions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Πέρα από την μηχανή που φόρμαρε το SD στα 2GB, οι άλλοι card readers που δοκίμασες υποστηρίζουν 4GB SD cards ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 4, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 ναι υποστηριζουν γιατι με αυτους εκανα την δουλεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.