anubis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2007 το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε PC φίλου κατά την εγκατάσταση Win XP PRO SP2 GR και στο σημείο που απομένουν 37 λεπτά και η εργασία που εκτελείται είναι "Γίνεται εγκατάσταση των συσκευών". Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω κάποιες συσκευές στο BIOS, αλλά δεν απέδωσε. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα σε θύρες PCI, παρά μόνο η κάρτα γραφικών (PCI-e). Το configuration του μηχανήματος είναι :M/B : ASROCK 775Dual-VSTARAM : 1GB (2x512) DDRII/667CPU : PentiumD 820+HDD : Excelstor 160GBΈχω δοκιμάσει άλλη CPU (P4, Core2Duo) και άλλες μνήμες χωρίς αποτέλεσμα. Πάντα σκοντάφτει στο ίδιο ακριβώς σημείο με κωδικό 0x0000007ΕΟποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
diperr Ιούλιος 3, 2007 #2 Ιούλιος 3, 2007 Αν και λίγο απίθανο λόγω "καινούργιας μητρικής" δοκίμασε να παίξεις με τα slots των μνημών. Δοκίμασε να παίξεις και με DDR.
bleo8onhs Ιούλιος 3, 2007 #3 Ιούλιος 3, 2007 Ή το παραπάνω με τα slots ή μητρική ή καλώδια. Δοκίμασε με μια μνήμη.
GoMaR Ιούλιος 3, 2007 #4 Ιούλιος 3, 2007 Μηπως να δοκιμαζες αλλη εκδοση λειτουργικου....; Μπορει να φταιει και αυτο..Η επισης ακολουθησε τα λογια του παραπανω μου..Με μια μνημη..
gdp77 Ιούλιος 3, 2007 #5 Ιούλιος 3, 2007 Δεν κάνεις και κανά διαγνωστικό στο δίσκο με το official διαγνωστικό της εταιρείας? Παίζει πάντα και το ενδεχόμενο ελλατωματικής μητρικής.
anubis Ιούλιος 3, 2007 Author #7 Ιούλιος 3, 2007 Παρέλειψα να σας πω ότι το πρόβλημα προέκυψε σε repair εγκατάστασης Windows και όχι σε clean install. Λοιπόν, τι επιπλέον έχω κάνει μέχρι στιγμής εκτός αυτών που είχα ήδη κάνει πριν γράψω το thread :1. δοκίμασα με μία μόνο μνήμη2. δοκίμασα με DDR400 (σε όλα τα slots)3. άλλαξα όλα τα καλώδια4. έκανα εγκατάσταση σε άλλο σκληρό και έγινε κανονικάΑυτό το τελευταίο δε σημαίνει ότι φταίει ο σκληρός. Πιθανότατα αν είχα κάνει clean εγκατάσταση στον κανονικό σκληρό να είχε γίνει κι εκεί κανονικά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.