carlitofj Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Λοιπον παιδες.Αυριο με το καλο αφου ξυπνήσω λεω να παω μια βολτα απο το πλαισιο και το media market για αναζητηση ψηφιακης!Εχω καταληξει βασικα στη sony t100 αλλα θα ηθελα και εσεις να μου πειτε τη γνωμη σας.Αξίζει τα λεφτα της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Αν θελεις οτι καλυτερο στην κατηγορια της ( ultra compact ) ναι. αν με τα ιδια λεφτα κοιτας και αλλες κατηγοριες οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιούλιος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 00:13] Αν θελεις οτι καλυτερο στην κατηγορια της ( ultra compact ) ναι. αν με τα ιδια λεφτα κοιτας και αλλες κατηγοριες οχι Επειδη δν εχω ιδεα απο φωτογραφικες μπορεις να μου πεις τι ακριβως ειναι η ultra compact? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 μηχανη με πολυ μικρο μεγεθος σωματος. εν ολιγοις αν θες οτι καλυτερο με την προυποθεση να μεταφερεται πολυ ευκολα αυτη ειναι η μηχανη που ψαχνεις. Αν τωρα δε σε πειραζει το μεγεθος και πας και σε πιο ογκωδες μηχανη με αυτα τα χρηματα βρισκεις καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιούλιος 3, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 01:00] μηχανη με πολυ μικρο μεγεθος σωματος. εν ολιγοις αν θες οτι καλυτερο και να μεταφερεται οσο πιο ευκολα αυτη ειναι η μηχανη που ψαχνεις. Αν τωρα δε σε πειραζει το μεγεθος και πας και σε πιο ογκωδεις μηχανες με αυτα τα χρηματα βρισκεις καλυτερη Ακριβως αυτο θελω.Ομορφη φωτογραφικη και μικρη για να μπορω να τη μεταφερω ευκολα.Διακοπες και φωτογραφιες!Δε τη θελω για επαγγελματικη χρηση.Αυριο δλδ θα την τσεπωσω απ'ο,τι μου φαινεται.Να'σαι καλα φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιούλιος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Εγώ απο την πλευρά μου φίλε μου έχω να σου προτείνω τα παρακάτω μοντέλα.Η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι στα pixels (Sony=8MP-Olympus=7.1MP). ;) ;) Sony Cybershot DSC-W90 και Olympus mju 780 Διάβασε λίγο τα χαρακτηριστικά και επέλεξε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις απαιτήσεις σου. ;) ;) Προσοπική άποψη πάντα...... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιούλιος 3, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Τελικα παιδες ειχα μπερδευτει απο την αρχη και αφου ελεγα για την t20 και οχι για την t100?Sry!!!Τελικα πηγα σημερα και την πηρα.Απλα υπεροχη.Την αγαπησα :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.