michailovits Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Έκανα φορματ μιας και άλαξα pc (πρέπει να αλλάξω και την υπογραφή μου) και πέρασα κανονικά τον mozilla firefox 2.0.0.4 Αλλα παρα το γεγονός οτι στην εγκατάσταση αντι να λέει τα next close cancel,back κτλ, είχε αλαμπορνέζικα γράμματα.Και συγκεκριμένα κάτι ερωτιματκά.Δεν το θεώρισα πρόβλημα γιατι αν και πρότι φορα που το παθένω τα άλλα προγράμματα που πέρασα με τον ίδιο τρόπο δεν είχαν κανένα πρόβλημα.Ο mozilla όμως δεν λέει να εκκινήσει!Πατάω διπλο κλικ βγένει για κλάσματα δευτερολέπτου η κλεψ΄΄ιδρα που σιμένει πως φορτώνει και μετά τίποτα.Όλα καλά κ ωραία αλλα σαν να μη πίραξα τίποτα στο firefox .δεν λέει να ξεκιν΄λησει και μπένω τώρα με ie6!Δεν θέλω opera.Παρακαλώ βοη΄θήστε με και πείτε μου κανέναν άλλον καλό browser εκτος απο τον Operaedit- ούτε με safe mode μπάινει και τα γράματα τα αλαμπουρνέζικα τα έφτιαξα κατεβάζοντας την αγγλική έκδοση του.Αλλα το πρόβλημα παραμένει και θα τρελαθώ στο τελος.Μεχρι και σε φορματ θα φτάσω ...
michailovits Ιούλιος 2, 2007 Author #3 Ιούλιος 2, 2007 Μπορώ να τον κάνω απεγκατάσταση αλλα δεν ανοίγει για να surfάρω στο ιντερνετ
michailovits Ιούλιος 2, 2007 Author #4 Ιούλιος 2, 2007 ’κυρο.Σορρυ για την ταλεπορια! Έκανα ένα φορματ πάλι και ισίχασα. Thanks πάντως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.