hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2007 Παιδες, εχω ενα παλιο 40αρη με εγκατεστημενα τα ΧΡ μεσα που τον χρησιμοποιουσα στο παλιο μου συστημα. Σκεφτομαι,επειδη στο νεο μου λαπτοπι εχω μερικα προβληματακια με τα vista μηπως θα μπορουσα να κανω boot απο εκει. Γινεται ή τζάμπα ελπίζω;
deninho Ιούλιος 2, 2007 #2 Ιούλιος 2, 2007 Κοίταξε αν από το BIOS μπορείς να ορίσεις ως boot συσκευή τον εξωτερικό σκληρό
hayabusa Ιούλιος 2, 2007 Author #3 Ιούλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από deninho Κοίταξε αν από το BIOS μπορείς να ορίσεις ως boot συσκευή τον εξωτερικό σκληρό δεν τον εχω βαλει ακομη. Προς το παρον εχω εναν αλλο δισκο στην θηκη που τον χρησιμοποιω μονο για να αποθηκευω δεδομενα και ο οποιος μεσα δεν εχει λειτουργικο. Συνεπως για να μην κανω διαδικασιες θελω να μου πει καποιος αν γινεται ή οχι για να το κανω μια και καλη...
xdoc Ιούλιος 2, 2007 #4 Ιούλιος 2, 2007 Αν η μητρική έχει στο Boot sequence του bios την επιλογή Usb μπορείς
GruntGR Ιούλιος 2, 2007 #5 Ιούλιος 2, 2007 Δοκιμασε και την επιλογη "boot from other device" νομιζω πρεπει να πιανει ....
hayabusa Ιούλιος 2, 2007 Author #6 Ιούλιος 2, 2007 ok, θα τα δοκιμασω καποια στιγμη. γενικα ομως γινεται, ετσι;
alexandrosss Ιούλιος 2, 2007 #7 Ιούλιος 2, 2007 βασικα σε αρκετες μητρικες με το που μονο θα συνδεσεις κατι στα usb πανε να κανουνε βοοτ απο εκει
hayabusa Ιούλιος 2, 2007 Author #8 Ιούλιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από alexandrosss βασικα σε αρκετες μητρικες με το που μονο θα συνδεσεις κατι στα usb πανε να κανουνε βοοτ απο εκει ναι αλλα ισχυει το ιδιο και στους φορητους;
hayabusa Ιούλιος 3, 2007 Author #9 Ιούλιος 3, 2007 λοιπον,οπως ειδα τελικα γινεται να εκκινησει το συστημα απο τον εξωτερικο σκληρο. ομως πηγαινοντας να φορτωσει τα windows (εκει που βγαζει το λογοτυπο και την μπαρα που τρεχει) πεταει μπλε οθονη και κανει reset. γιατι το κανει αυτο; πως μπορω να το σταματησω και να ξεκινησω κανονικα τα ΧΡ;edit: ουτε με safe mode εγινε τιποτα ουτε και με last known good configuration
Wizard! Ιούλιος 3, 2007 #10 Ιούλιος 3, 2007 Αν έχεις στήσει τα ΧΡ σε αυτό το δίσκο ενώ ήταν σε κάποιο άλλο Interface (sata, pata) και μετά τον βάλεις στο usb, δύσκολα θα παίξει....
oxide Ιούλιος 3, 2007 #11 Ιούλιος 3, 2007 δυσκολα αφου το bootaris απο usb και αλλαζει το configuration. Δοκιμασε να τον συνδεσεις κανονικα(εσωτερικα δλδ) αν και τα win εχουν χοντρο prob με τις αλλαγες συσκευων κτλ
jpavly Ιούλιος 3, 2007 #12 Ιούλιος 3, 2007 Κατ' αρχήν θα λιώσεις στην αναμονή.Κατά δεύτερον, τα WinXP χλωμά τα βλέπω να δουν το boot device έτσι εύκολα.Βάλε ένα linuxάκι αν θέλεις φορητό OS.
bleo8onhs Ιούλιος 3, 2007 #13 Ιούλιος 3, 2007 Γιατί τα windows που έχεις εγκαταστήσει στο σκληρό εγκαταστάθηκαν με άλλος drivers κτλ. Βάλε τον δίσκο στο λαπτοπ και δοκίμασε να του κάνεις install τα xp. Μπορεί να λέω και βλακεία, δεν ξέρω αν η εγκατάσταση των xp βλέπει τους usb δίσκους.
GoMaR Ιούλιος 3, 2007 #14 Ιούλιος 3, 2007 βασικα ενας λογος που βγαζει και μπλε οθονες ειναι οτι το chipset του προηγουμενου διαφερει με το laptop...
hayabusa Ιούλιος 4, 2007 Author #15 Ιούλιος 4, 2007 και εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι φταιει το οτι εκεινο το λειτουργικο ηταν στημενο σε αλλο συστημα. οποτε οταν μπορεσω καποια στγμη θα φτιαξω ενα partition και θα δοκιμασω να τα πεταξω εκει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.