JohnG85 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2007 Για έναν AMD X2 3800 : 1) Ποια/ποιες από τις τέσσερις ψύκτρες/fan είναι καλύτερη από την εργοστασιακή του ? 2) Μεταξύ τους ποια είναι η καλύτερη ? Οι διαγωνιζόμενες! Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Edit Επειδή από ότι βλέπω δεν λειτουργεί το link της σύγκρισης είναι αυτές: 1 ARCTIC COOLING ALPINE 7 2 ARCTIC COOLING ALPINE 64 3 THERMALTAKE A4014 TR2 M14SE CPU COOLER K8 4 COOLERMASTER RR-KIF-L9E1 X DREAM K640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Ιούλιος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Το link από το eshop δεν δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 μαλλον αυτο της thermaltake ειναι καλυτερο λόγω των heatpipes. EDIT γιατι δεν δινεις κατι παραπανω για κατι καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 +1 ψήφο στην THERMALTAKE:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 την Tt αλλα συμφωνω με τον SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιούλιος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Γιατί δεν κοιτάς και την Freezer64 Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούλιος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Και εγώ τη Thermaltake σκεφτόμουν επειδή είναι ολόκληρη κατασκευασμένη από χαλκό και λογικά θα απάγει τη θερμότητα καλύτερα. Τώρα το επιβεβαίωσα ! Δεν δίνω παραπάνω γιατί το εν λόγω cpu που έπεσε στα χέρια μου είναι tray και θα πάει για το κατεβαστήρι. Αν είχε πάνω την εργοστασιακή δεν θα αγόραζα καθόλου ! Οπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! EDIT: Dr. Gonzo καταρχήν ευχαριστώ και κατά δεύτερο δίνω με το ζόρι πάνω από 10 και από ότι είδα κάνει ελαφρώς παραπάνω θόρυβο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιούλιος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 To 28.5dB που γράφει, δεν έχει καμία σχέση κατ' εμέ (σε full στροφές τη δουλεύω κι εγώ). Πάντως αφού θα πάει σε κατεβαστήρι, λογικά θα βάλεις C'n'Q οπότε είσαι καλυμένος και με τις πιο φτηνές, no worries Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 3, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 thermaltake:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldinio Ιούλιος 3, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Καλημέρα παιδιά και από μένα.Νέος εδώ (όχι πάντως σε ηλικία)...Έχω πάρει πρόσφατα κι εγώ ένα AMD 64 X2 3800+Αυτό το Cool ' n' Quite πώς το ενεργοποιείς και απενεργοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιούλιος 3, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 συνήθως το ενεργοποιείς από τα Bios και μετά το ρυθμίζεις από το pc με κάποιο πρόγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldinio Ιούλιος 3, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Να πω την αλήθεια, στο BIOS της μητρικής δεν το είδα πουθενά, μπορεί να μου ξέφυγε.Αυτό με το πρόγραμμα που λες, τι, ποιο, που...Γενικά any info θα ήταν πολύτιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιούλιος 3, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ronaldinio [Σήμερα, στις 10:14] Να πω την αλήθεια, στο BIOS της μητρικής δεν το είδα πουθενά, μπορεί να μου ξέφυγε.Αυτό με το πρόγραμμα που λες, τι, ποιο, που...Γενικά any info θα ήταν πολύτιμη! Ποια μητρική έχεις;Αφού το ενεργοποιήσεις από τη μητρική, θα εγκαταστήσεις τον driver της AMDκαι μετά Control Panel -> Power Options και θα επιλέξεις Minimal Power Management Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Ιούλιος 3, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Και πως εξακριβώνεις το ότι λειτουργεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.