Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2007 Λοιπον, οσον αφορα την GIGABYTE M57SLI-S4 ποια ψυκτρα ειναι η καλυτερη δυνατή ; Case Kadalf. Πρεπει να της βαλω και fan απο πανω ; Αν ναι, προτείνετε, τον πιο αθόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αν θες εντελως αθορυβο πας σε pasive (προτεινω thermalright 120 extreme) αλλα πρεπει να εχεις καλη ροη μεσα στο κουτι.. Αλλιως αμα θες λιγο θορυβο πας σε καποια υλοποιηση με 12αρι fan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Big Typhoon by Thermaltake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Ιούλιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Η καλύτερη ψύκτρα είναι μάλλον η Thermalright 120 Ultra ExtremeFan θα βάλεις οπωσδήποτε, ακόμη κι αν έχεις το *τέλειο* airflow στο κουτί σου.Για αθόρυβα fans υπάρχει ένα ολόκληρο (άνευ συμπεράσματος) thread.Από προσωπική εμπειρία, τα πιο αθόρυβα fans που είχα ήταν ο Papst 4412 F/2GLLκι ο μαύρος Cooler Master των ~5e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αυτη η Thermalright 120 Ultra Extreme μπαίνει στην μητρική πυο αναφέρω πιο πάνω ; Το λεω γιατι εγω εχω AMD X2 και στο link λεει Συμβατή με Intel LGA775 processors. Κουτί θα πάρω είτε το Stacker είτε το Kandalf αλλα νομιζω οτι το Kandalf εχει πολα fans και θα κανει θόρυβο. Για ανεμιστήρα στην 120 Ultra Extreme, 12άρης, ετσι ;ΥΣ: Κανενα καλο panel για να ελεγχω τα fans ?ΥΣ2: Στο κουτί να έχω μονο αυτο το 12αρι το fan της ψύκτρας ; ή να βαλω κι αλλα ; Αλλα αν βαλω κι αλλα θα εχει περισσοτερο θορυβο. Εσεις τι προτείνετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 sonic tower by thermaltake. ειχα δει και αλλο ενας τερας που ηταν της asus αλλα δεν μπορω να βρω το λινκ. αν το ψαρεψω θα το ποσταρω αμεσως. ηταν η πιο μεγαλη που εχω δει ποτε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 οριστε, οχι μια αλλα τρεις νταλικες:1)Silent Square Series -->http://www.asus.com/products.aspx?l1=16&l2=65&l3=0&l4=0&model=813&modelmenu=12)Silent Square Pro -->http://www.asus.com/products.aspx?l1=16&l2=65&l3=0&l4=0&model=1308&modelmenu=13)Arctic Square --> http://www.asus.com/products.aspx?l1=16&l2=65&l3=0&l4=0&model=1594&modelmenu=1Μπαινεις τις βλεπεις, τσεκαρεις τιμες και συμβατοτητα με την μητρικη και τον επεξεργαστη σου και αποφασιζεις αν και ποια θα παρεις....PS: Δεν ξερω και πολλα για τις επιδοσεις τους αλλα ειναι παρα πολυ εφετζιδικες και προσωπικα θα τις προτιμουσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Το ειχα ψαξει για αυτες.. Πραγματικα ομορφες αλλα και πολυ μετριες σε επιδοσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από spH3RiCal Το ειχα ψαξει για αυτες.. Πραγματικα ομορφες αλλα και πολυ μετριες σε επιδοσεις.. σοβαρά????? :drool: και δεν τους φαινεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 1, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Cooler Ultra 120 Extreme και απο μενα πολυ καλη ψυκτρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak Cooler Ultra 120 Extreme και απο μενα πολυ καλη ψυκτρα.... εχεις ενα λινκ για να την δουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 1, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Thermalright Ultra 120 Extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 1, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 20:44] Thermalright Ultra 120 Extreme Πολύ καλή ψύκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak Thermalright Ultra 120 Extreme τα heatpipes της ειναι απο τι υλικο ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιούλιος 1, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa εχεις ενα λινκ για να την δουμε; Κορυφαία ψήκτρα, να δω πότε θα με πιάσει το καλό μου για να την βάλω (την έχω και κάθεται καμιά δεκαριά μέρες στο κουτί). Ορίστε και ένα review Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 1, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 απο αλουμινιο λογικα....την εχω φορεσει σε εναν e6700 μαζι με ενα 12αρι Scythe φαν και τετοιες θερμοκρασιες δεν εχω ξαναδει σε αεροψυξη σε idle 22c... default ...σε load δεν εχω δει ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak απο αλουμινιο λογικα....την εχω φορεσει σε εναν e6700 μαζι με ενα 12αρι Scythe φαν και τετοιες θερμοκρασιες δεν εχω ξαναδει σε αεροψυξη σε idle 22c... default ...σε load δεν εχω δει ακομα... αυτο με προβληματιζει λιγο. νομιζω πως θα ηταν καλυτερο τα heatpipes να ηταν απο χαλκο και το φινιρισμα απο αλουμινιο. λογικα ετσι θα ειχε πολυ καλυτερη αποδοση. σχετικα με τις θερμοκρασιες εγω με την sonic tower ειχα δει σε idle μεχρι και 19 βαθμους(βεβαια αυτο εξαρταται και απο την θερμοκρασια του δωματιου) και σε full load (cpu 100%) μεχρι και 37 και μαλιστα το καλοκαιρι. μαλλον οφειλεται στο οτι εχει την φιλοσοφια που προανεφερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 1, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Τα heatpipes και η βάση είναι από χαλκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Τα heatpipes και η βάση είναι από χαλκό. τώρα μάλιστα. +1 και απο εμενα λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 5, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Θα παρω Thermalright Ultra 120 Extreme αλλα ποιο fan ?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=9098887&product=941689&tab=specsή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=9098887&product=853275&tab=specsπειτε πειτε πειτε αυριο αγροαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.