Jump to content

Aλλο προγραμμα στο στυλ του office...

hayabusa

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

φιλε σορρυ αν σπαμαρω αλλα εχεις μια διαλυμενη εγκατασταση βιστα και ψαχνεις να βρεις κατι σαν το εξελ να κανεις τη δουλεια σου? μεχρι τωρα θα ειχες κανει φορματ/repair και θα δουλευες.

repair εκανα αλλα δεν βγηκε τιποτα ρε Ναυαρχε, τα ιδια με πριν.για φορματ δεν θελω ουτε να το ακουω.

γενικα δεν νομιζω πως η εγκατασταση ειναι διαλυμμενη αφου ολο το συστημα δουλευει κατα τα αλλα ρολοι. και μην ξεχνας πως κανενα προβλημα δεν θα υπηρχε αν τα σαινια στην Μ$ ειχαν φροντισει να ανεβασουν μια κοπια του windows installer στο site....

Αρχική απάντηση από hayabusa

γενικα δεν νομιζω πως η εγκατασταση ειναι διαλυμμενη αφου ολο το συστημα δουλευει κατα τα αλλα ρολοι.

παμε παλι, δεν ειναι οτι δεν δουλευει το office ή το καθε office αλλα το οτι υπαρχει προβλημα με τον windows installer και οποιο προγραμμα τον χρησιμοποιει για να εγκατασταθει απλα δεν μπορει να εγκατασταθει στο συστημα

μην βιαστείς να πεις οτι αναιρω τα λογια μου, απλα απο τα προγραμματα που εχω βαλει μεχρι τωρα δεν ηταν και πολλα αυτα που παρουσιασαν προβλημα στην εγκατασταση(αληθεια λεω...:D ).

Αρχική απάντηση από blkik

Ψαχνοντας λίγο στο google βρήκα αυτα

http://blogs.msdn.com/windows_installer_team/archive/2005/08/16/451514.aspx

http://support.microsoft.com/kb/290301

ελπίζω να βοήθησα

το πρωτο λινκ το κοιταω τωρα και οπως βλεπω δεν προσφερει κατι χρησιμο.

το προγραμματακι που ειχε στο δευτερο θα μπορουσε να βοηθησει αλλα για να εγκατασταθει χρειαζεται τον windows installer

:wall: :wall: :wall::rofl: :rofl: :rofl:

Νομίζω ότι πρέπει να λύσεις το πρόβλημα με τον Installer. To να βρεις κάποια άλλη εφαμοργή πολυ υποδυέστερη απο το m. office ή το openoffice είναι απλα ημίμετρο

Να κάνεις upgrade τα vista δοκίμασες.Το autopatcher ας πούμε μπορει να επιδιορθώνει το πρόβλημα

Γιατι δεν κάνεις format καμια ωριτσα δουλεία είναι?

βλεπεις ενα thread με τριαντα ποστ από τα οποια τα δεκαπεντε λενε αηδιες δεν ειναι και οτι καλυτερο....

εγω μπορω να σου πω οτι βλεπω 30 θρεντ και απο αυτα τα 15 εχουν "αναρμοστο" θεμα.

Εχεις σοβαροτατο προβλημα με την εγκατασταση σου που αφορα το συνολο των προγραμματων που ειναι φτιαγμενα για τα windows γενικοτερα και εσυ αντι να τη φτιαξεις προτιμας να ψαχνεις μεσοβεζικες λυσεις , τσαπατσουλιες τυπου βρειτε μου το ταδε επειδη βαριεμαι να κανω φορματ?

αληθεια δεν σου εχει σπασει τα νευρα αυτη η εγκατασταση, εγω προσωπικα αν δεν δουλευε ο installer θα τα ειχα σουταρει εντος ωρας, και αυτο θα εκανε ο καθε λογικος ανθρωπος θελω να πιστευω.

εκεινο που λεει οταν δε παει ο μωαμεθ στο βουνο παει το βουνο σε αυτον? εσυ τωρα προσπαθεις να κουβαλησεις το βουνο. Κατσε και περιμενε λοιπον , αφου εχεις την ορεξη :hi:

@ea6gka: Οι μεσοβέζικες λυσεις ειναι προσωρινες μεχρι να δω αν θα βγαλει τιποτα η Μ$. Κανοντας φορματ δεν νομιζω πως θα αλλαξει γιατι τα win ειναι εγκατεστημενα απο το recovery disk που εδινε μαζι το πλαισιο κατι που μου δινει να καταλαβω πως οτι και να κανω με το συγκεκριμενο δισκακι δεν θα αλλαξει τιποτα απολυτως. Επισης δοκιμασα δυο φορες να τον φορμαρω και να βαλω τα ΧΡ. Και τις δυο φορες την ωρα που εκανε την εγκατασταση συσκευων (στη μεση της διαδικασιας) πεταγε μπλε οθονη με το μηνυμα IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Οποτε και απο εκει αδιεξοδο...Για πες μου τωρα καμια παροιμια για βουνα και λαγκαδια:D

1)Το autopatcher ας πούμε μπορει να επιδιορθώνει το πρόβλημα

2)Γιατι δεν κάνεις format καμια ωριτσα δουλεία είναι?

1)εχεις κανα λινκ?

για το Νο2 απαντησα παραπανω.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 14:47]

τι εννοεις; να τον κατεβασω και να τον ξαναεγκαταστησω ή κατι αλλο; αν εδννοεις το πρωτο λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω αλλα στον δικτυακο τοπο της Μ$ δεν υπαρχει:TD:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=el

Για να καταλάβω δηλαδή πήρες υπολογιστή από το πλαίσιο με προ εγκαταστημένα τα vista και δεν σου 'δώσανε κανονικό δισκάκι αλλά μόνο ένα recovery disk αλλά έχεις serial key

1. Μπορείς να το πάς στο πλαισιο και τους πεις φτιαχτε το(εφόσον είναι εντος εγγύησης) θέλω μια εγκατάστασή που να δουλέυει

2 Βρίσκεις ενα δισκάκι των Vista και τα εγκαθιστάς με το δικο σου serial key

Για το autopatcher μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι δεν επιδιορθώνει το πρόβλημα σου καθώς περιέχει δεκάδες updates που γενικα ως περιγραφή έχουν update for Vista

Επίσης υπάρχει και το windows update.

Επίσης υπάρχει και το windows update.

Aπο εκει τα εχω κατεβασει και συνεχιζω να τα κατεβαζω ολα(τα χρησιμα εννοειται μονο). Θα το δοκιμασω και το autopatcher αν και δεν νομιζω πως θα κανει δουλεια.

Για να καταλάβω δηλαδή πήρες υπολογιστή από το πλαίσιο με προ εγκαταστημένα τα vista και δεν σου 'δώσανε κανονικό δισκάκι αλλά μόνο ένα recovery disk αλλά έχεις serial key

ετσι κανουνε με τα λαπτοπ εκει περα. το seirial key το δινουν οπως και με καθε ΟΕΜ υπολογιστη για να ενεργοποιησεις τα win γιατι αυτοι τα δινουν χωρις να τα εχουν ενεργοποιησει για ευνοητους λογους.

1. Μπορείς να το πάς στο πλαισιο και τους πεις φτιαχτε το(εφόσον είναι εντος εγγύησης) θέλω μια εγκατάστασή που να δουλέυει

δεν εχω ορεξη για αλλα τρρεξιματα απο τη στιγμη που το συγκεκριμενο προβλημα δεν ειναι πια και τοσο σοβαρο(για εμενα τουλαχιστον)...

Aπο εκει τα εχω κατεβασει και συνεχιζω να τα κατεβαζω ολα(τα χρησιμα εννοειται μονο). Θα το δοκιμασω και το autopatcher αν και δεν νομιζω πως θα κανει δουλεια.

Αν έχεις κατεβάσει τα updates των vista τοτε δεν χρειάζεται να βάλεις το autopacher. Τα ίδια updates έχει απλα έιναι μαζεμένα + μαζι με άλλα(java, flash κλπ)

Αν "βρεις" ένα δισκάκι vista κανονικό(και όχι recovery) με την έκδοση που έχεις και τα εγκαταστήσεις με το serial σου.

Αν "βρεις" ένα δισκάκι vista κανονικό(και όχι recovery) με την έκδοση που έχεις και τα εγκαταστήσεις με το serial σου.

να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η διαφορα ενος κανονικου cd με το vista και του δικου μου recovery disc αφου και αυτο εχει επιλογες για εγκατασταση επιδιορθωση κλπ...Αν εχει κανεις την καλοσυνη ας μου εξηγησει καποιος....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.