SlotKiller Νοέμβριος 24, 2007 #341 Νοέμβριος 24, 2007 Οι Α64 παλαψαν σκληρα για να διοξουν τη ρετσινια της θερμοκρασιας των κ7.Οι φενομ θα δημιουργησουν μια αλλη.... της ασταθειας και των reboot......Δωσε overdrive στον λαο....... :fist:
naz Νοέμβριος 24, 2007 #342 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από junior-21- [Σήμερα, στις 21:41] εκει διπλα ανακαλυψα και αυτο.... φοβερες ανακριβειες....:whistling :whistling :whistling
StriderGT Νοέμβριος 24, 2007 #343 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Και τις π@π@ριες το να κλείσει η AMD δεν υπάρχει περίπτωση...ακόμα και αν φτάσει στο σημείο αυτό θα αρχίσει να πέρνει επιδοτήσεις ...τόσα χρόνια πριν πώς άντεξε δλδ?Όπως το έκανε τοτε θα μπορέσει να το κάνει και στο μέλλον...δεν κλείνει έτσι εύκολα...και δεν πουλάει μόνο cpu+vga για end user PC's Στα διαλα πια...όπως λέει ο καθής το μακρύ του και το κοντό του..έτσι το πα και γώ. Με αυτά που λές πάλι θα εκτεθείς.... Οσο για τις μετοχές, ήμουν μέτοχος στην AMD, μέχρι την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα benchmarks του Core 2. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κανένας συναισθηματισμός...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 25, 2007 #344 Νοέμβριος 25, 2007 να εκτεθώ παλι?Γιατί να εκτεθώ?Δικια μου ειναι η ΑΜΔ?
StriderGT Νοέμβριος 25, 2007 #345 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker να εκτεθώ παλι?Γιατί να εκτεθώ?Δικια μου ειναι η ΑΜΔ? Μήπως τελικά δεν είναι π@π@ριές ο κίνδυνος να κλείσει η AMD? Μήπως αυτά που γράφεις συγκαταλέγονται στους χαρακτηρισμούς σου? Διότι δεν φαίνεται να έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Απλά ρίξε μία ματιά στο χρέος της AMD αυτή τη στιγμή...
Borg Νοέμβριος 26, 2007 #346 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από StriderGT ήμουν μέτοχος στην AMD ε?
StriderGT Νοέμβριος 26, 2007 #347 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από StriderGT Μήπως τελικά δεν είναι π@π@ριές ο κίνδυνος να κλείσει η AMD? Μήπως αυτά που γράφεις συγκαταλέγονται στους χαρακτηρισμούς σου? Διότι δεν φαίνεται να έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Απλά ρίξε μία ματιά στο χρέος της AMD αυτή τη στιγμή... Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω στόχο τη προσωπική κόντρα, αλλά είναι μάλλον ατυχές να θεωρείς την άποψη του άλλου παπ... Ειδικότερα χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα.
StriderGT Νοέμβριος 26, 2007 #348 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Borg ε? Είχα αγοράσει παλαιότερα μετοχές της AMD, τις οποίες πούλησα όταν ανακοινώθηκαν τα benchmarks του Core 2 από το anandtech.
Maximus Νοέμβριος 26, 2007 #349 Νοέμβριος 26, 2007 Και?Θεωρείς πως επειδή εσύ πούλησες τις μετοχές σου, έτσι θα κάνουν και όλοι οι άλλοι και η AMD θα βαρέσει λουκέτο?
LL_NEO Νοέμβριος 26, 2007 #350 Νοέμβριος 26, 2007 Είχα αγοράσει παλαιότερα μετοχές της AMD, τις οποίες πούλησα όταν ανακοινώθηκαν τα benchmarks του Core 2 από το anandtech.Μάλιστα. Αν είσαι Ελλάδα μπορείς απλώς να μου πεις μέσω ποιου μεσάζοντα ψώνισες τεμάχια σε μετοχή του NASDAQ?
StriderGT Νοέμβριος 27, 2007 #351 Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Και?Θεωρείς πως επειδή εσύ πούλησες τις μετοχές σου, έτσι θα κάνουν και όλοι οι άλλοι και η AMD θα βαρέσει λουκέτο? Επειδή το παίζεις έξυπνος, δεν πούλησα τις μετοχές μου επειδή πίστευα ότι θα κλείσει η AMD (αν και αυτό το σενάριο είναι πάντα πιθανό σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον), αλλά επειδή πίστευα ότι θα μειωθεί η αξία της μετοχής της. Για την ιστορία έκτοτε έχει πέσει περίπου στο 1/4... Και πάρα μα πάρα πολλοί άλλοι έπραξαν το ίδιο με εμένα. Το γεγονός οτι η AMD αντιμετωπίζει τεράστια χρέη και έχει πρόβλημα βιοσιμότητας -λουκέτο- φυσικά και δεν οφείλεται στο γεγονός ότι εγώ πούλησα τις μετοχές μου. Η κακή πορεία της AMD αποτειπώνεται και στην χρηματηστηριακή της αξία... Στο χρηματηστήριο όμως αυτό που μετράει είναι η πρόβλεψη. Τέλος σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κανένα cookie για τα fanboys της εκάστοτε εταιρείας...
StriderGT Νοέμβριος 27, 2007 #352 Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από LL_NEO Μάλιστα. Αν είσαι Ελλάδα μπορείς απλώς να μου πεις μέσω ποιου μεσάζοντα ψώνισες τεμάχια σε μετοχή του NASDAQ? Σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική χρηματηστηριακή και αν απευθυνθείς μπορούν να σου ανοίξουν λογαριασμό διεθνών αγορών. Για Nasdaq/NYSE συγκεκριμένα, απλά χρειάζεται μία υπέυθυνη δήλωση ότι δεν έχεις φορολογικό μητρώο στις ΗΠΑ...
Borg Νοέμβριος 27, 2007 #353 Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από StriderGT Σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική χρηματηστηριακή και αν απευθυνθείς μπορούν να σου ανοίξουν λογαριασμό διεθνών αγορών. Για Nasdaq/NYSE συγκεκριμένα, απλά χρειάζεται μία υπέυθυνη δήλωση ότι δεν έχεις φορολογικό μητρώο στις ΗΠΑ... και το κοστος εχουν τωρα ?
ShadowRunner Νοέμβριος 27, 2007 #355 Νοέμβριος 27, 2007 Το σίγουρο είναι πάντως ότι η AMD δεν πρέπει να πέσει σε "ξένα" και "περίεργα" χέρια... άρα δύσκολα κλείνει. Οι Αμερικάνοι την χρειάζονται την amd. Διαβάστε και αυτό... που δείχνει κάποιες σοβαρές φοβίες των Αμερικάνων."Mubadala Development will not get a seat on AMD's board. But the deal will prompt worries that if technology spending slows, as many industry-watchers expect it to, America's high-tech industry will suffer, and more resource-rich countries will take the chance to buy their way into it." Αναφέρετε στον ’ραβα που αγόρασε 8.1% τις AMD την στιγμή που η εταιρία χρειαζόταν κάποια χρήματα μετά την εξαγορά της ATi....
Maximus Νοέμβριος 28, 2007 #356 Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από StriderGT Επειδή το παίζεις έξυπνος, δεν πούλησα τις μετοχές μου επειδή πίστευα ότι θα κλείσει η AMD (αν και αυτό το σενάριο είναι πάντα πιθανό σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον), αλλά επειδή πίστευα ότι θα μειωθεί η αξία της μετοχής της. Για την ιστορία έκτοτε έχει πέσει περίπου στο 1/4... Και πάρα μα πάρα πολλοί άλλοι έπραξαν το ίδιο με εμένα. Το γεγονός οτι η AMD αντιμετωπίζει τεράστια χρέη και έχει πρόβλημα βιοσιμότητας -λουκέτο- φυσικά και δεν οφείλεται στο γεγονός ότι εγώ πούλησα τις μετοχές μου. Η κακή πορεία της AMD αποτειπώνεται και στην χρηματηστηριακή της αξία... Στο χρηματηστήριο όμως αυτό που μετράει είναι η πρόβλεψη. Τέλος σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κανένα cookie για τα fanboys της εκάστοτε εταιρείας... Αφού το "παίζω" έξυπνος, απάντησε στο χαζό Γιωργάκη.Νομίζεις ότι η AMD είναι μια νέα 3DFX που θα επιτρέψει τη χρεωκοπία της έτσι απλά?Έρχεσαι εδώ μέσα, μας λες για τις μετοχές σου, πετάς και μια (ακόμη) πρόβλεψη για το λουκέτο της AMD και φεύγεις. Εσύ που έχεις στοιχεία γι αυτά που λες? Και μην ακούσω για μετοχές και αρχίσω να σου φέρνω παραδείγματα κολοσσών που χάσαν τα πάντα και μισοπεθαμένων που αναστήθηκαν στο άψε σβήσε.
naz Νοέμβριος 28, 2007 #357 Νοέμβριος 28, 2007 η υγεια και μη ενος εργοσταστιου δεν αντικατοπτριζεται παντα στο χρηματιστηριακο λουμπεν οπου παιζουν και αλλα παιχνιδια...
ea6gka Νοέμβριος 28, 2007 #358 Νοέμβριος 28, 2007 την εχετε γλωσσοφαει την εταιρια να πουμε , θα κλεισει θα κλεισει θα κλεισει θα κλεισει θα κλεισει , ε δε κλεινει λεμε το πολυ πολυ να αλλαξει μανατζμεντ και να τη διοικουνε αλλοι. ρε φαγωμαρα ρεεεεεεε
deninho Νοέμβριος 28, 2007 #359 Νοέμβριος 28, 2007 lol ρααααα Μόνο επεξεργαστές φτιάνει η ΈιΕμΝτι; Θα κλείσει και θα κλείσει... έλεος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.