Jump to content

AMD Company Rummors and Facts

gdp77

Recommended Posts

ναι κ εγω κατι τετοιο πιστευω...εκτιμω οτι τα ρολογια που βγαζει η amd ειναι ενα hype...υπαρχει οντως η υποδομη για αυτα, αλλα νομιζω αποσο εχω δει οτι δεν θα τις δουμε αυτες τις συχνοτητες πριν το q2/08.

κ στην τελικη μου ακουγεται λογικο υπο την εννοια οτι η intel τους κανει τετοιο πολεμο τιμης, να μην θελουν να ριξουν το βαρυ πυροβολικο απο την αρχη....τελικα...σε χαμηλη τιμη... ας βγουν τα πρωτα bins χαμηλα σε ταχυτητες...ας αρχισει ο κοσμος να θεωρει οτι clock per clock τα amd ειναι καλυτερα...κ αφοτου εχει εδραιωθει εν μερη αυτο, να βγουνε τα υψηλοστροφα phenom, οπου εκει πλεον ο κοσμος θα πληρωνει το added value κ ετσι το asp ==> τα revenues θα ανεβαινουν.

Εχει υποθει αλλωστε απο amd οτι αυξημενο asp κ revenues περιμενουν απο phenom late Q1-αρχες Q2. Απλα το μεγαλο τους στοιχημα ειναι οτι πρεπει να βγουν καλυτερα απτα intel....

Στα server το κομματι της amd εχει μεγαλυτερη αξια, ακομα κ τωρα η amd με προηγουμενης γενιας τσιπ αντεχουν τον ανταγωνισμο, λογω καλυτερου scalability και σαφεστατα καλυτερων latencies. ολα ομως αυτα πρεπει να τα ενισχυσει διοτι τα nehalem ειναι πολυ κοντα οποτε το ανταγωνιστικο της πλεονεκτημα παει περιπατο.

• 2 weeks later...
  • Replies 363
  • Created
  • Last Reply

H εκποίηση της εταιρείας άρχισε και η AMD μπαίνει πλέον επισήμως στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης...

evidence.jpg

veldt.jpg

Πού κατάντησε ο Hector την εταιρεία.... Πουλάει ένα ένα τα περιουσιακά της στοιχεία μόνο και μόνο για να επιβιώσει μερικούς μήνες ακόμα...

Αρχική απάντηση από gdp77

evidence+copy.jpg

Νομίζατε ότι θα πόσταρα fakes χώρις να το έχω ψάξει; Αν σας φαίνετε photoshop, μαλλόν χρειάζεστε πολλή εξάσκηση ακόμα.

learn to google

λοιπον δασκαλε τα λινκς αυτα εχουν ως αναφορα το αρθρο στο inquirer.

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 13:00]

H εκποίηση της εταιρείας άρχισε και η AMD μπαίνει πλέον επισήμως στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης...

Συμπεριφέρεσαι σαν απατημένος σύζυγος!!

Κάνεις ότι μπορείς για να αποδείξεις πόσο ξεφτιλισμένη ποuτάνα είναι η AMD που πρόδωσε την αγάπη σου.

λοιπον δασκαλε τα λινκς αυτα εχουν ως αναφορα το αρθρο στο inquirer.

Ναι έχεις δίκιο. Πάντως οι photo είναι αληθινές από ντόπιους. Δε νομίζω η είδηση να είναι fake, αφού με τόσες διαστάσεις που πήρε θα είχε υπάρξει κάποια επίσημη διάψευση.

Συμπεριφέρεσαι σαν απατημένος σύζυγος!!

Κάνεις ότι μπορείς για να αποδείξεις πόσο ξεφτιλισμένη ποuτάνα είναι η AMD που πρόδωσε την αγάπη σου.

Εντάξει.... Το πτυχίο ψυχολογίας από πού το πήρες;

γιατι αποκλειεις να πηγε καποιος "σχετικος" και να κολησε αυτες τις ταμπελες? Α4 ειναι το ενα και το αλλο κανει μπαμ οτι ειναι fake , υπαρχουν και στο US+A ειδικες ταμπελες που σου λενε οχι, μη κλπ. και για ενα τοσο ακριβο χωραφι αμφιβαλλω οτι ο αγοραστης του τσιγκουνευτηκε τις ταμπελες και ελυωσε τους εκτυπωτες του να βγαζουν μην περνατε κλπ.

Κοίτα, την είδηση τη βρήκα μέχρι και στο amdzone, που βρίσκονται άτομα 100 φορές πιο κολλημένα από μένα με AMD. Αν ήταν fake πιστεύω θα είχε διαψευστεί ήδη. Προφανώς το "asset light strategy" του χαρτογιακά Hector, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Αρχική απάντηση από gdp77

Κοίτα, την είδηση τη βρήκα μέχρι και στο amdzone, που βρίσκονται άτομα 100 φορές πιο κολλημένα από μένα με AMD. Αν ήταν fake πιστεύω θα είχε διαψευστεί ήδη.

ε ο κολλημενος τσιμπαει πιο ευκολα. \

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 14:30]

ειναι ολα πολύ mobile στημένα. . .

Τι mobile? Ούτε σε ψιλικατζιδικο δεν μπαίνουν τέτοιες ταμπελες....

@gdp77 μπορει να είναι τόσο fake που να μην χρειάζονται διαψευσεις :...:

no offence

αλλα ενα τετοιο "ταμπελακι" βαζω και εγω μπροστα απο την Ακροπολη και σε 10 λεπτα εχει βουηξει το διαδικτυο οτι πωλειται

Παντως κι εγω βρισκω την κατασταση της AMD σε οριακο σημειο,πρεπει να βγαλει κατι επαναστατικο για να ανατρεψει το αρνητικο κλιμα

Πριν 15 περιπου χρονια μας φαινοταν αδιανοητο να κλεισει η Commodore και πριν 10 χρονια το ιδιο για την 3dfx.

Τελικα η πρωτη εγινε μπαλακι και αλλαζε το καθεστως ιδιοκτησιας καθε λιγο και λιγακι ενω η δευτερη ενσωματωθηκε στην nvidia.Εδω και καιρο δεν υπαρχει καμμια απο τις 2(με τη μορφη που τις ξεραμε)

Οταν η μαχη ειναι Δαβιδ VS Γολιαθ και σε παρει λιγο απο κατω...

*Σε καμμια περιπτωση δεν ισχυριζομαι οτι θελω να κλεισει ή οτι θα κλεισει

Aπλά με στεναχωρεί το ότι κάποιοι θα χαιρόντουσαν αν έκλεινε. Μα καλά,δεν καταλαβαίνουν τις επιπτώσεις μιας τέτοιας πτώχευσης και ,κατ'επέκταση, του μονοπωλείου???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.