Jump to content

Το ΠΡΩΤΟ POWER (1200Watts) Ελληνικό Τροφοδοτικό...

hipro5

Recommended Posts

Καλη δουλεια hipro..

Ευχομαι και απο μεριας μου τα καλυτερα...

Αντε να το δουμε και στην πραξη :D

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Μπραβο hipro:T: :T:

Μετα απο κατι συζητησεις που ειχαν γινει εδω μεσα, πονταρα στο να φτιαξεις και κανα psu hipro-tech...

Απλα απαιχτος, φαινεται υπερ-στιβαρο. Το καλωδιο τροφοδοσιας ΤΕΡΑΣ!!!

Αφου και ο πατερας μου, που ηταν χομπιστας ηλεκτρονικος, καθε φορα που βλεπει τα καλωδια στο psu, μου λεει "τι κινεζικες μ#λ#κιες εινια αυτες? θα καουνε":hehe: :hehe:

Ρωτησε και ο tolis86, ρωταω και εγω επειδη ενδιαφερομαι, προβλεπονται psu 500-600-800W για το μελλον??

Πολλά υποσχόμενο.

Μια ερώτηση από τη μεριά μου, είναι Made in Hellas ή απλά ακόμα ένα made in China-Taiwan rebranded PSU σε Hipro?

Αρχική απάντηση από dubber

Πολλά υποσχόμενο.

Μια ερώτηση από τη μεριά μου, είναι Made in Hellas ή απλά ακόμα ένα made in China-Taiwan rebranded PSU σε Hipro?

Tι σημασία έχει η χώρα κατασκευής αν μπορεί να ελέγχει τη γραμμή παραγωγής?Κακά τα ψέματα, να έρθουν τα υλικά στην Ελλάδα, να συναρμολογηθούν εδώ κιόλας κοστίζει αρκετά παραπάνω, η λύση για κατασκευή εκεί είναι επιτακτική για κάτι τέτοια....

Πολυ καλο φαινεται εκ πρωτης οψεως. Μ'αρεσει να βλεπω αξιολογα εγχωρια προιοντα (ακομα και αν τελικα γινεται μονο ο σχεδιασμος και ελεγχος εδω).:)

Αν και η αλλαγη στο βυσμα τροφοδοσιας ειναι λιγο υπερβολικη για να λεμε την αληθεια στα ~5.5Α που τραβαει.

Περιμενω φωτογραφιες απο εσωτερικο και προτεινω να μπει και σαν ειδηση στην κεντρικη.:T:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:10]

στ. 6 x 4πινα Molex (με σκοπό για 9 συνολικά)

ζ. 6 x SATA βίσματα τροφοδοσίας (με σκοπό να γίνουν 3)

Δεν νομίζω ότι αξίζει.

sata χρειάζεται σίγουρα παραπάνω από 3.

Νομίζω 6+6 ειναι μια χαρά.

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:10]

η. 1 x 4πινο βίσμα τροφοδοσίας δισκέτας

και κανα παραπάνω εδώ δεν θα έβλαπτε.

(και μια χωριάτικη στο 3 περικαλώ :p)

+1 για δισκέτα και τα sata είναι μια χαρά και μια limited έκδοση hipro signature με απευθείας βύσμα για maximizer και δύο πόλους για δαγκάνες να φορτίζω και τη μπαταρία του αυτοκινήτου το χειμώνα.

Μας έφτιαξες πάλι καλοκαιριάτικα :T:

πολυ στιβαρο και κακο :D

καποιες αποριες:

VAC απο που ρυθμιζεις? θελει ξεβιδωμα? (115/230)

ο ανεμηστηρας λογικα βαζει ετσι?

δεν πιστευω να εχει μεσα κανα στρομπο??

;) θα εχανε πολυ σε κυρος

δωσε σατα στον λαο

καλες πωλησεις και ελαχιστα προβληματα να ευχηθω και εγω

:)

Ωραίος ωραίος , keep the products rolling :D ,

Γοριλα εσυ πάρε κανα 3-4 psu να τα στήσεις στην σειρά

Να τα σνιφάρεις :hehe: .

Συγχαρητήρια για το εγχείρημα και καλές πωλήσεις.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν για την κατασκευή του τροφοδοτικού έχει ληφθεί μέριμνα για το φιλτράρισμα των ηλεκτρονικών παρεμβολών και τη θωράκιση από ραδιοκύματα.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω, αν θα υπάρχει η δυνατότητα, να παρέμβει ο χρήστης στις γραμμές εξόδου της τάσης, ώστε να τις μεταβάλει στα volt που επιθυμεί.

πολύ καλή δουλεία. ακόμα ένα μπράβο για τα ελληνικά προϊόντα.

Θα ήταν καλό να έβγαινε και σε λιγότερα watt. Δεν χρειαζόμαστε όλοι 1200 Watts :)

Γειά σου ρε Ελλαδάρα και με τα τροφοδοτικά σου!!!

Να κάνω μια ερώτιση, γιατί όλοι λέτε καλές πωλ΄ξησεις κτλ??

Η εταιρία ανίκει στον administrator hipro5?

Αρχική απάντηση από michailovits

Η εταιρία ανίκει στον administrator hipro5?

H εταιρία αποτελείται από τον ίδιο τον (ηλεκτρονικό στο επάγγελμα) hipro5 :)

Συγχαρητήρια και καλές πωλήσεις και από εμένα!

ΥΓ:Πάμε και για καμια κάρτα γραφικών!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.