johnamd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 παιδια μηπωσ ξερει καπιος να μου πει γιατι δεν φορτωνουν τα Socket HWBOT Achievements ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Τι εννοεις ; Εχουμε καιρό να ασχοληθούμε με το hwbot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ Socket HWBOT Achievements εχουν να κανουν με βαθμουσ και κυπελα ανα socket ,επρεπε να εχω παρει καπια,και καπια ολα να εχουν μισοφωρτωση οι μπαρες . στην ομαδα μου παραδειγμα εχουν φορτωση μονο σε ενα μελοσ και μονο στο socket 775. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Δεν ξερω man. Ρώτα τον Massman στο hwbot. Είναι ο υπεύθυνος εκεί για τετοια θεματα, και παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Σεπτέμβριος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΤΟ FURYM TOY ΗWBOT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.