oOoOo Ιούλιος 3, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Δεν ειμαι πολυ καλος στη σχεδιαση οπως βλεπετε ... Τεσπα. PC1 κεντρο - back-up - εκτυπωτης/σκαννερ PC2 κυριος δικοσ μου PC3 κατεβαστηρι- του αδελφου μου- παιχνιδια laptop του αδελφου μου ο κυριως Στον πρωτο δεν χρειαζομαι φορματ ποτε οποτε δεν χρειαζομαι drivers κτλ. καθε φορα. Εχει τα βασικα πανω. Στον δευτερο ... ειναι το πσ που χρησιμοποιω Ο τριτος ειναι το κατεβαστηρι του αδελφου μου, παιζει ...κτλ. Αυτα απο οτι ξερω Και τελος το λαπτοπ ειναι αυτο που εχει οταν ειναι στρατο Το σκανερ ειναι συνδεδεμενο στο πρωτο PC. Μαλλον και ο εκτυπωτης. Το σκανερ ειναι ρυθμισμενο να αποθηκευουν σε ενα φακελο δικτυου και ο εκτυπωτης ειναι δικτυακος, συνδεδεμενος στο κεντρικο πσ. Τωρα κανοντας αυτο το δικτυο, γλιτωνω τους drivers μετα απο τα φορματ, εχω τα αρχεια προστατευμενα, και μοιραζομαι αρχεια με τον αδελφο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 3, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Astacus [Σήμερα, στις 00:07] Για το scanner οντως δεν εχει νοημα αφου απαιτει φυσικη παρουσια.Παντως σε περιπτωσεις που μια usb συσκευη δεν εχει υποστηριξη για δικτυο (Lan,Wan,internet), υπαρχει software που μπορει να την κανει shared, και υποστηριζει διαφορες χρησιμες λειτουργιες (π.χ. hot plug):http://www.eltima.com/products/usb-over-ethernet/ Αυτο το προγραματακι φαινεται καλο το κατεβαζω να το δοκιμασω.Τελικα για το σκανερ εχετε δικιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούλιος 3, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 λεοοτουργικο φαινετε παντως ...Μαλλον θα το δοκιμασω και σε μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 3, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Δεν αφησα κανενα υπολογιστη στο παταρι.Χρησημοποιησα τα παντα, καμερες μικροφωνα καλωδια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 3, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αυτό για το format που λες δεν ισχύει. Αν κάνεις format στον βασικό υπολογιστή θα πρέπει να ξαναπερνάς drivers και να ξαναστήνεις όλο το δίκτυο από το μηδέν και να ορίσεις και τους δημόσιους φακέλους από την αρχή. Δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς κάποιον server με back up ή έναν δικτυακό δίσκο όπου θα καταγράφονται όλες οι πληροφορίες. Το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι αξιοποιήσιμο στην Ελλάδα, διότι δύσκολο να βρείς εξωτερικό δίσκο με ethernet θυρούλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 4, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter Αυτό για το format που λες δεν ισχύει. Αν κάνεις format στον βασικό υπολογιστή θα πρέπει να ξαναπερνάς drivers και να ξαναστήνεις όλο το δίκτυο από το μηδέν και να ορίσεις και τους δημόσιους φακέλους από την αρχή. Δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς κάποιον server με back up ή έναν δικτυακό δίσκο όπου θα καταγράφονται όλες οι πληροφορίες. Το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι αξιοποιήσιμο στην Ελλάδα, διότι δύσκολο να βρείς εξωτερικό δίσκο με ethernet θυρούλα. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=957860Και με ethernet και μεγαλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 4, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter [Σήμερα, στις 01:24] Αυτό για το format που λες δεν ισχύει. Αν κάνεις format στον βασικό υπολογιστή θα πρέπει να ξαναπερνάς drivers και να ξαναστήνεις όλο το δίκτυο από το μηδέν και να ορίσεις και τους δημόσιους φακέλους από την αρχή. Δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς κάποιον server με back up ή έναν δικτυακό δίσκο όπου θα καταγράφονται όλες οι πληροφορίες. Το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι αξιοποιήσιμο στην Ελλάδα, διότι δύσκολο να βρείς εξωτερικό δίσκο με ethernet θυρούλα. Μα δεν προκειτε να κανω φορματ στον καντρικο υπολογιστη. Δεν θα εχει προβλημα για ιους κτλ. Αρχεια θα εχω μονο εκει, και μερικες συσκευες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 4, 2007 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=957860Και με ethernet και μεγαλος. Δεν εμπιστεύομαι το my book. Αρχική απάντηση από oOoOo Μα δεν προκειτε να κανω φορματ στον καντρικο υπολογιστη. Δεν θα εχει προβλημα για ιους κτλ. Αρχεια θα εχω μονο εκει, και μερικες συσκευες. Και πάλι, θα πρέπει να ξαναστήνεις το δίκτυο και να ορίζεις δικτυακές συσκευές σε όλους τους άλλους. Μια γρήγορη λύση είναι να πάρεις μια εικόνα του δίσκου και να την ξαναπερνάς με το acronis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 5, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Γιατι δεν εμπιστεύεσαι το mybook?Έχω ήδη ενα 250GB και δεν εχω καποιο προβλημα...Το acronis ειναι καλη ιδέα. Μπορω να περασω την εικονα του δισκου σε stick usb ή στο mybook? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 5, 2007 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Απλά είναι κτηνώδη και κλειστά, δεν μπορείς να τα πειράξεις χωρίς να ζορίσεις το κουτάκι.Μπορείς αν το stick σου είναι αρκετά μεγάλο, αλλιώς στον εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 5, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Κατι ασχετο ... τι πειραγματα δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 5, 2007 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Face lifting...αλλαγή cooling μέσα, ίσως και δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 5, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Ποιον θα μου προτεινες εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 5, 2007 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Για δίσκο??? Η εξωτερικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 5, 2007 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 5, 2007 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Για μένα ένα καλό κουτάκι, και βάλε όποιον δίσκο θες μέσα, ακόμα και 2 tb.Για καλό 2,5¨ έχω υπόψιν έναν της WD με 120 gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 5, 2007 Author #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 οκ μαλλον θα παρω εναν hitachi 1ΤΒ- e-shopκαι ενα καλο κουτακιευχαριστώ πολύ όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 6, 2007 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Στο δικτυο θελω στους 2 υπολογιστες να βαλλω κωδικο. Πως μπορω να το κανω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 6, 2007 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Τι εννοείς???Πως συνδέεσαι με αυτούς???Κωδικό στην είσοδο στα windows ή στα αρχεία που μοιράζεσαι στο δίκτυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούλιος 8, 2007 Author #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Το πσ1 και το πσ2 ειναι δικά μου. Επειδη θα συνδεθουν και τα : πσ3 & λαππτοπ του αδελφου μου θελω να βαλω κκωδικο ωστε να μην μπορει να βλεπει τα αρχεια μου, χωρις τον κωδικο. Εγω, θα ξερω τον κωδικο, αρα θα μπορω να βλεπω τα αρχεια. Στα αρχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.