JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Ψαχνω για το TAICHI M+ ή το Coolermaster NotePal W1Αμα τα δειτε τηλεφωνηστε μου !!!Καλα πανε καλα οι ανθρωποι..καλοκαιρι εξαφανιστηκαν και τα ελαχιστα που υπηρχαν ?Βεβαια ενδιαφερομαι και για μαγαζι στη Θεσ/νικη.Κατι λιγα antec παιζουν που δεν ειναι και επιλογη μου..και αυτα οχι εδω...Αντιπροσωποι της coolermaster τα multirama και η checkmare..αμα δειτε τιποτα στη σελιδα τουςΑντιπροσωπος thermaltake η octabit ...ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Οριστε:Coolermaster Notepal http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=43&item_id=122 :flower: Και καλο καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Το ειδα και εχω αλλα ειναι Αθηνα και οπως ειπα ενδιαφερομαι για θεσσαλονικηΔε θελω να πληρωνω ταχυδρομικα εξοδα και μαλιστα για τοσο μικρο ποσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.