cabdik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 εχω αυτην την καρτα http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=820&maincat_no=130&cat2_no=136και λεω να αλλαξω την παθητικη ψυκτρα που εχει και να της βαλω ενεργη ψυκτρα με ανεμιστηρι. φτανει ψηλα σε θερμοκρασιες, ειδικα τωρα με αυτες τις ζεστες, και φοβαμαι. εχω δει μεχρι και 80 β!! μετα απο μιαμιση ωρα παιχνιδι βεβαια, αλλα....! τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Παντως αν δεν βρεις καποια ψυκτρα για την καρτα σου μπορεις με καποια 'μοντα΄να βαλεις καποιο ανεμηστηρι 6 ή 8 εκ. πανω στην παθητικη ψυκτρα για να σου μειωθει η θερμοκρασια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούνιος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 πιστεύω οτί πρέπει επιγόντως να αλάξεις ψύκτρα γιατί η παθητική δεν κάνει δουλεία σχεδόν καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Παντως αν δεν βρεις καποια ψυκτρα για την καρτα σου μπορεις με καποια 'μοντα΄να βαλεις καποιο ανεμηστηρι 6 ή 8 εκ. πανω στην παθητικη ψυκτρα για να σου μειωθει η θερμοκρασια . +1 θα σου κοστισει και λιγοτερο και σε χρονο και σε χρημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Παντως αν δεν βρεις καποια ψυκτρα για την καρτα σου μπορεις με καποια 'μοντα΄να βαλεις καποιο ανεμηστηρι 6 ή 8 εκ. πανω στην παθητικη ψυκτρα για να σου μειωθει η θερμοκρασια . δλδ? τι ακριβως εννοεις λεγοντας "μοντα"? να βιδωσω ανεμιστηρα πανω στην υπαρχουσα ψυκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 21:05] δλδ? τι ακριβως εννοεις λεγοντας "μοντα"? να βιδωσω ανεμιστηρα πανω στην υπαρχουσα ψυκτρα? Ναι, εγώ αυτό είχα κάνει στην ASUS και η θερμοκρασία είχε πέσει ΠΟΛΥ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Ναι αυτο ακριβως! Καντο και θα δεις θαυματα! Τορα το πως θα το στερεωσεις θα δεις(βιδες,καποιου ειδους κολληση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Πάντως άν δέν θές να κάνεις την μόντα που λένε τα παιδιά νομίζω οτι έχει το ίδιο pcb με τις 6600 οπότε κοίτα για ψύχτρες συμβατές με τις 6600. άν λέω μλκ διορθώστε με... Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούνιος 28, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Εγώ έβαλα αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808926και μπορώ να πώ ότι κάνει αρκετή δουλειά...Από 60 σε full load τώρα δεν υπερβαίνει τα 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Ιούνιος 28, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από white_devil Εγώ έβαλα αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808926και μπορώ να πώ ότι κάνει αρκετή δουλειά...Από 60 σε full load τώρα δεν υπερβαίνει τα 45. επειδή ενδιαφέρομαι κ εγώ...αυτή μπαίνει εύκολα??καμιά άλλη λύση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούνιος 28, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 quote:επειδή ενδιαφέρομαι κ εγώ...αυτή μπαίνει εύκολα??καμιά άλλη λύση??για δες αυτεςhttp://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=17&category=69976877ΥΓ.Η ζαλμαν ειναι καλη ??Την εχει κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 28, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 ρε παιδια καταφερα και βιδωσα μια ψυκτρα απο εναν παλιο cpu που ειχα, και ωω τι θαυμα!! επεσε 20 βαθμους κατω. εκει που εφτανε τους 75 - 80 τωρα δεν ξεπερναει τους 55!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 28, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από white_devil Εγώ έβαλα αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808926και μπορώ να πώ ότι κάνει αρκετή δουλειά...Από 60 σε full load τώρα δεν υπερβαίνει τα 45. ταιριαζουν οι βασεις? τι καρτα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 28, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 παντως εδω που τα λεμε δεν εκανε τιποτα τρελά, παρ'ολο που εφτανε ψηλα σε θερμοκρασια. ειναι σταθεροτατη. ουτε κολληματα, ουτε σπασιματα σε παιχνιδια τυπου farcry, NFS most wanted και carbon, Quake 4. απλα δεν μου αρεσε να βλεπω 75αρια και 80αρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούνιος 29, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από cabdik [Χθες, στις 20:27] ταιριαζουν οι βασεις? τι καρτα εχεις? Οι βάσεις ταιράζουν.Εγώ έχω Albatron 7600GS και με λίγο ιδρώτα μπήκε!Αν την πάρεις όμωςνα φροντίσεις να βάλεις αρκετή θερμοαγώγιμη πάστα ώστε να πατάει καλά ο επεξεργαστής με τη ψύκτρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 29, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 καλα, τωρα δεν βλεπω να αλλαζω παλι. αφου δουλευει αυτο το ανεμιστηρι που εβαλα, δεν πειραζω τπτ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούνιος 29, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 ’μα σου κάνει δουλειά και σ'αρέσει εννοείται μην κάνεις τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 30, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 μια χαρα ειναι. εδω δουλευε με 80 β κανονικοτατα και θα με πειραξει τωρα που δουλευει στους 55? ισα-ισα που εχω την ανεση να την ανεβασω και λιγο!! ετσι κι αλλιως σε λιγους μηνες βλεπω να αλλαζω καρτα. οταν βγουν πολλα παιχνιδια DX10 που δεν τα υποστηριζει αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαχτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούνιος 30, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Και γώ τα ίδια σκέφτομαι!Θέλοντας και μη θα πρέπει να αλλαχτεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.