mefistofelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Για πειτε ρε παιδια μετα απο ποσο καιρο σας θολωνουν εσας οι σωληνες τις υδροψυξης?Εμενα στις 15 μερες εχοθν ψιλοθολωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 έχεις καποιο κομμάτι σωλήνα που να ξεκουμπωνει εύκολα?δεν είναι λογικό να "λερωθηκε" το νερό τόσο γρήγοραμήπως "κάηκε" ο σωλήνας και έχασε τη διαφάνεια του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούνιος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 αν και δεν έχω υδρόψηξη νομίζω ότι για να θολώσουν οι σώληνες θέλουν κανέναν χρόνο!μήπως κάτι δεν λειτουργεί σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 27, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Τι εννοεις να ξεκουμπωνει ευκολα το κυκλωμα ειναι κλειστο.Βεβαια οι σωληνες ειναι απλο αλφαδολαστιχο αλλα το εχο απολυμανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 με οινόπνευμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Κι εμένα μου θολώνουν αρκετά γρήγορα, μέσα σε λίγες μέρες. Απλό αλφαδολάστιχο (alfagomma) και σκέτο απιονισμένο νεράκι. Να είναι θέμα σωλήνας ή νερού? Έχω αλλάξει 3 μπλόκ (939+vga > 775 σκέτο) και ισάριθμες φορές σωληνώσεις από το μηδέν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Ιούνιος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Και μένα έχουν θολώσει και δεν ξέρω το γιατί ακόμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 βάζεται οινόπνευμα στο κύκλωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 27, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Παιδια με οινοπνευμα γινονται οπως του HCR ενω με betadine γινονται κιτρινοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Με βαζελίνη ΤΜ λέτε να γίνει δουλεια καλύτερα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 εμενα ειναι πεντακαθαροι και τους εχω και 6 μινες πανω....εμενα θα θολοσουνε μονο αν τους αδιασω και τους αφησω σε αχριστια.απο υγρο βαζω τις alphacool το uv blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Ιούνιος 27, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 ναι την αρωματική για τα χέρια Το παθαίνω και εγώ μετά απο κανα μήνα και έχω και tygon σωλήνες αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Αυτό άρχισε αφότου είχα βάλει UV reactive αλλά το έχω αλλάξει πολλές φορές το νερό(απιονισμένο) απο τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Ιούνιος 27, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Εγω μέσα στο κύκλωμα μου έχω απιονισμένο νερό και UV blue υγρο αυτό σε ένα μικρο μπουκαλάκι 50ml.Το κύκλωμα το έχω καμιά 3 μήνες.1)Πως μπορώ να το καθαρίσω?2)Η σωλήνες καθαρίζονται η πρέπει να τις αλλάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 27, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Doom [Σήμερα, στις 16:13] ναι την αρωματική για τα χέρια Το παθαίνω και εγώ μετά απο κανα μήνα και έχω και tygon σωλήνες αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Αυτό άρχισε αφότου είχα βάλει UV reactive αλλά το έχω αλλάξει πολλές φορές το νερό(απιονισμένο) απο τότε. σίγουρα η αρωματική είναι για τα χέρια??? λοολ με ελάχιστο παραφλού κ λίγο υγρό μπάνιου για τα άλατα δε μου θόλωναν για μήνες... ενώ με οινόπνευμα ή betadin ή ακόμα και με φάρμακο για πισίνες αντιμυκητιακό μου θόλωσαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιούνιος 27, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 και εμένα θόλωσαν (μέσα σε 3 εβδομάδες)αλλά πιστεύω ότι φταίνε οι απλοί σωλήνες !γιατί μέσα στο τανκ το νερό φαίνεται ακόμα διάφανο!σημ: έχω βάλει 650ml απιονισμένο και 50ml μπλε uv reactive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiliconMan Ιούνιος 29, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 δεν νομίζω ότι φταίνε επειδή είναι απλοί σωλήνες. Ακόμα, και οι πανάκριβοι tygon θολώνουν, οπως και λέει το παλικάρι πιο πάνω. Πιστεύω ότι είναι συνδιασμός αλάτων+άλγης. Αλλά στη τελική και τι έγινε ? ? ? πας και παίρνεις μαύρους και τελείωσε η υπόθεση. Εγώ όσες φορές έχω προσπαθήσει να τους καθαρίσω δεν γίνεται τίποτα. Μέτα από ένα μήνα είναι πάλι στην ίδια κατάσταση. Το νερό που χάλασα για το ξέπλυμα από το viakal μου ήρθε ακριβότερα απ' ότι να τους άλλαζα με καινούργιους.@Voudasμε το υγρό μπάνιου που έβαλες δεν φοβάσαι μήπως έχεις καμία διάβρωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιούνιος 29, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Εμενα μου εχουν βγει κατι θολουρες-κηλιδες στα τοιχωματα του τανκ... Αλγη ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.