Wizard! Φεβρουάριος 17, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Στο κάνει κι ο ΙΕ? Δοκίμασες άλλη έκδοση Φίφη? Είμαι σίγουρος ότι το είχα ξαναβρεί αυτό το πρόβλημα αλλά δε θυμάμαι που.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 και ο ΙΕ τα ιδια......δοκιμασα 2.0.0.10-12 στον φιφη αλλα και στην beta 3.ρε συ Γιωργη.......γιατι να αποκλεισω τη φορθνετ?το packet loss εδω και 2 βδομαδες που εχω και αυτα τα προβληματα εχει ξεφυγει.......εδω παω να παιξω CoD4 και ενω το ping δεν ξεπερνα το 60-70 χανω επεισοδια...χωρις να φταιει το framerate.ας μην μιλησω για streaming...καθε 5 δευτερολεπτα κα παγωμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Φεβρουάριος 17, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Λοιπόν πάρε ένα άλλο adsl modem/router από ένα φίλο και δοκίμασε.Μου έχει κάτσει ότι αυτό θα φτέει..Δοκίμασε να κάνεις και ένα reset to factory defaults στο δικό σου μέχρινα δοκιμάσεις και άλλο.Και κάτι άλλο,torrents κατεβάζεις κανονικά? Δοκίμασες να κατεβάσεις αρχεία με κάποιονdownload manager? Για δοκίμασε και με ένα τέτοιο. (Προτείνω τον FreeDownload Manager)Αρχική απάντηση από tigrakas [15-02-2008 17:11] Ειδικά μετά από φρέσκια εγκατάσταση είναι όντως πολύ περίεργο!Πάντως αν θες προσωρινά να μη τα χάνεις τα αρχεία που κατεβάζεις μπορείς να προσπαθήσεις να μετονομάσεις τα .part αρχεία που αφήνει ο firefox στη κανονική τους κατάληξη και να δεις αν τρέχουν. Εγώ επειδή επίσης το έχω πάθει πολλές φορές αλλά συγκεκριμένα σε .iso αρχεία όταν κατεβάζω, μετονομάζω τα parts και τα ανοίγω με poweriso και δουλεύουν μια χαρά. Έστω και ένα byte να έχει γραφτεί λάθος και ας φένεται ότι παίζει μιαχαρά, το αρχείο είναι corrupted. Τα αρχεία με κατάληξη rar έχουν καλόerror checking και βλέπουν αν το αρχείο είναι 100% σωστό αλλιώςσου λένε ότι είναι corrupted. Μην εμπιστεύεστε έτσι απλά αρχεία πουτυχαίνει να κολάνε στο 99%, αν δεν ολοκληρωθεί πλήρης η λήψη τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 η αληθεια ειναι οτι το 3com που εχω εχει κλεισει σχεδον 5ετια.θα δοκιμασω και το crypto f360 ξανα που μου χε δωσει η forthnet......αλλα δεν ξερω....ενω ολα καλα πριν λιγες βδομαδες ξαφνικα προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 17, 2008 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Ξαφνικά χαλάνε Εγώ αποκλείω τη Forthnet γιατί το πρόβλημα που έχεις είναι ιδιαίτερο. Δε νομίζω να φταίει η Forthnet αν χάνεις πακέτα... Εκτός αν έχεις πρόβλημα με τη γραμμή σου. Παίζει κι αυτό γιατί από 16/1 μέχρι 5/2 έκαναν αναβαθμίσεις στα κέντρα τους (ο πΟΤΕ τις έκανε) και μπορεί να έγιναν διάφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.