greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 εχουμε και λεμε: FireFox 2.0.0.4 εκδοση λειτουργικο Vista Ultimate 32-bit τα περισσοτερα downloads στο τελευταιο δευτερολεπτο σταματανε. εαν πατησω ακυρωση και προσπαθεια ξανα τα περισσοτερα ξεκολλανε και δειχνουν οτι κατεβηκαν κανονικα (δεν τα κατεβαζει δηλαδη απο την αρχη) το κακο ειναι οτι περιπου τα μισα που παταω προσπαθεια ξανα και κατεβηκαν δεν λειτουργουν σωστα...ειδικοτερα εαν ειναι .rar αρχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό(από τότε που έχει βγει ο .0.4).Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούνιος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 εμένα λειτουργεί μια χάρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Pan0s εμένα λειτουργεί μια χάρα!! :spam: και εμενα μου το εκανε αυτο. Στην αρχη τα ακυρωνα, μετα ομως αρχισα να τα αφηνω και μετα απο ενα μικρο χρονικο διαστημα ολοκληρώνονταν κανονικα.Δοκιμασε να κανεις αυτο και αν δεν δεις αποτελεσματα το ξανασυζηταμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 σε εμένα οκ δουλεύει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 φρεσκια εγκατασταση..... δοκιμη με firefox και ie7. ξανα τα ιδια..... να φταιει η φορθνετ?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Φεβρουάριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Δοκίμασε και με linux μήπως ευθύνεται το λειτουργικό.Αν και περισσότερο για κάποια ρύθμιση στο router ή πρόβλημαμε τον isp μου ακούγεται. Βέβαια δεν ξέρω, δεν έχω παρόμοια εμπειρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 δεν ειναι δυνατον να φταει η 4νετ...δοκιμασε με τον opera που εχει πολυ καλο download manager... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Μήπως το κόβει το antivirus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 εγινε και σε φρεσκια εγκατασταση χωρις antivirus firewall κλπ. προσπαθω να θυμηθω εαν οποτε συμβαινει αυτο ειναι που εχω τα προβληματα και με τη φορθνετ.......και μαλλον ετσι ειναι. ολα τα σεναρια που μπορω να αλλαξω απο το σπιτι εχουν αλλαχθει ειτε hardware ειτε software. εφαγα και το γουγλη για να βρω ακρη αλλα τιποτα. ευχαριστω προς το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Παλαιότερα που είχα ξαναδιαβάσει για κάτι παρόμοιο, είχαν Nod32. Εσύ λες τώρα ότι δεν έχεις AV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 χωρις antivirus εννοω οτι το απενεργοποιησει για να κανω τη δοκιμη αλλα οχι uninstall.....μηπως ηρθε η ωρα να στραφω σε κατι αλλο εκτος του nod32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 15, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Με download manager άλλο κατεβάζεις κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 15, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 αν ήταν η γραμμή ρε όμορφε, θα ήταν σε τυχαίο σημείο... όχι όταν έχει κατεβάσει όλο το αρχείο και πάει να το συνθέσει και από τα temp κομμάτια να σου δώσει το τελικό...οπότε μάλλον av prob ή κάτι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 θα ξαναδοκιμασω απεγκατασταση του nod32 και θα τσεκαρω λιγο τα downloads εχοντας εναλλακτικα το avg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Τι κατεβάζεις τόσες ώρες? Το internet ολάκερο? :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Φεβρουάριος 15, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Ειδικά μετά από φρέσκια εγκατάσταση είναι όντως πολύ περίεργο!Πάντως αν θες προσωρινά να μη τα χάνεις τα αρχεία που κατεβάζεις μπορείς να προσπαθήσεις να μετονομάσεις τα .part αρχεία που αφήνει ο firefox στη κανονική τους κατάληξη και να δεις αν τρέχουν. Εγώ επειδή επίσης το έχω πάθει πολλές φορές αλλά συγκεκριμένα σε .iso αρχεία όταν κατεβάζω, μετονομάζω τα parts και τα ανοίγω με poweriso και δουλεύουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 λοιπον σημερα με φρεσκια εγκατασταση και ΧΩΡΙΣ antivirus....μονο λειτουργικο και drivers ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ........:rant:θα παω μου φαινεται μια βολτα απο τα κεντρικα της forthnet...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 17, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Δεν έχει να κάνει με forthnet αυτό το πράγμα... Κάτι άλλο σου φταίει. Στο router έχεις firewall? Ειδικά packet inspection filter...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 ολα κατεβασμενα ΚΑΙ στο router....ειμαι ξεφραγο αμπελι...σας δινω ip και μου σκιζετε το pc:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.