nickthegreek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Εχω τα z5500 της logitech συνδεμενα με οπτικη ινα με τον imac. Πολλες φορες οταν παιζω μια ταινία ενω ακουγεται ήχος μου βγαζει στην οθονιτσα "No Digital Data". Eπίσης οταν στο itunes βαζω να παιξει κατι πολλες φορες δεν ακουγεται τίποτα και το πρόβλημα λυνεται οταν ανοιξω και κλείσω τα ηχεια. Τελος πολλες φορες οταν βλεπω dvd ενω το dvd υποστηριζει 5.1 ηχο στην οθονη μου βγαζει stereo... Δεν ξερω τι να πω...Ειναι προβληματικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Βασικά, μήπως δε "συγχρονίζει" με την κάρτα ήχου? Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε με αναλογική, τουλάχιστον στο iTunes, για να δεις αν έχει το ίδιο πρόβλημα. Το να ανοιγοκλείνεις τα ηχεία ουσιαστικά έχει ως αποτέλεσμα να κάνει ξανά ανίχνευση του σήματος το Control Pod, οπότε υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με την ψηφιακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.