Jump to content

Κατακερματισμος server

nikoszax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω εναν δισκο σε server που συμφωνα με το Ο&Ο ειναι 90% κατακερματισμενος. Ναι, μην σας φαινεται παραξενο αν δεν εχει γινει ποτε. Τι μπορω να κανω ωστε να τον φτιαξω? Εχει λιγο κενο χωρο και συνεχως προσπαθω να του κανω κι αλλο χωρο αλλα συνεχως μειωνεται με εναν μαγικο τροπο. Παιδια τα φωτα σας γιατι εχω φρικαρει με αυτον.

Ε είναι απλό το ζήτημα. Κάνε χώρο :p

Γράψε ένα - δύο DVD κάνε κάτι.. Το O&O έχει συγκεκριμένα προγράμματα για servers αν δεις ;)

Περδίκι θα σ'τον κάνει. :)

Το εχω και τρεχει τωρα, το ειχα βαλει και το σ/κ να κανει αλλα δεν εκανε τιποτα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται εγω να του κανω χωρο και ο χωρος παλι να μικραινει. Μηπως συμβαινει κατι που αγνοω?

Εδω κοιταξτε. Αν ειναι δυνατον. Και θελει και 2 μερες να κανει defragment. Ελπιζω στο τελος να κανει.

post-5156-1416073139,1821_thumb.gif

δεν μου φαίνεται παράξενο που θέλει δύο μέρες για να κάνει defragment!...είχα και έγω ένα δίσκο παλία και μετά το defragment δουλεύει μια χαρά...αν το τελειώσει πιστεύω θα είναι εντάξει!

Αν το τελειωσει, οποτε το τελειωσει γιατι ο master administrator (γιατι εγω ειμαι απλα βοηθος) δεν με αφηνει να το κανω. Κι εγω αυτο πιστευω. Στο σπιτι μου δεν βλεπω διαφορα γιατι το κανω συχνα. Εδω παντως θα δω σιγουρα 1000%

2 μερες που θα το αφησεις δεν θα σου κατσει καμια διακοπη ρευματος καλοκαιριατικα?

Μα ο υπολογιστης δεν κλεινει ποτε ετσι κι αλλιως. Αλλωστε και να κλεισει, mail server ειναι οποτε δεν πειραζει.

ρε συ λεω για την περιπτωση που κλεισει οταν κανεις ανασυγκροτηση δισκων

Δεν παθαινει τιποτα. Απλα τα αρχεια που εκανε εκεινη τη στιγμη defrag, θα μεινουν fragmented. Το ιδιο ειναι και αν κλεισω το προγραμμα πριν τελειωσει τη δουλεια του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.