Wizard! Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2007 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ένα Pressario 2800 να ξεκινήσει από το D ώστε να προχωρήσω σε πλήρες reset του συστήματος και να γίνει όπως την πρώτη μέρα που αγοράστηκε?Το manual έχει χαθεί και το Recovery CD είναι χαλασμένο. Ξεκινάει και κολλάει λίγο μετά...Τα περισσότερα έχουν ένα συνδυασμό πλήκτρων που το κάνουν στο boot. Μήπως τον θυμάστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Τη προηγουμενη βδομαδα εκανα restore εναν HP αλλα ειχε Restore Partition. Γινονταν και απο τα Windows αλλα και αν πατουσες F11 στο boot. Εσενα εχει restore partition?Δοκιμασε F10,F11 μπας και πιανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Έχει το partition. Αλλά δε βρίσκω το manual για να διαβάσω ποιά πλήκτρα είναι. Κι εγώ F10-11 σκέφτηκα, αλλά δεν το πήρα στα χέρια μου ακόμα για να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Έχει το partition. Αλλά δε βρίσκω το manual για να διαβάσω ποιά πλήκτρα είναι. Κι εγώ F10-11 σκέφτηκα, αλλά δεν το πήρα στα χέρια μου ακόμα για να δω. Ε αν εχει το partition και δεν εχει πειραχτει τοτε εχει σιγουρα το restore manager στα Windows και σε συνδιαμο με Fκατι κατα μεγαλη πιθανοτητα θα σου κανει την δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Τελικά το partition δεν έχει πειραχθεί, αλλά για να ξεκινήσει από εκεί, χρειάζεται το cd της Compaq το οποίο έχει χαθεί Μήπως έχει κανείς το cd να μας κάνει ένα αντίγραφο? To ψάξαμε μέσω HP, αλλά θέλει 25 ημέρες για να το στείλει και το service εδώ χρεώνει τα μαλλιοκέφαλά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Γιατι δεν πας εκει που το αγορασες να σου δωσουν αν εχουν? Καντο χειροκινητα να βαλεις wndows κλπ. Δεν εχεις κανενα cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Δε θέλω να βάλω άλλα ΧΡ, τη στιγμή που περιέχει αγορασμένα ΧΡ-Pro & Office 2003. Κι δε μπορώ να πάω εκεί, γιατί το "εκεί" ήταν αγγελία κι αγοράστηκε μεταχειρισμένο εδώ και 4 χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Και δεν εχεις τα cd αυτα? Δεν στα εδωσε ο προηγουμενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Εμένα? Αυτός που το αγόρασε... Τίποτα δεν έχει... Μόνο τα απαραίτητα... Εδώ δεν του έδωσε το floppy που έπρεπε να έχει. Αλλά δεν ήξερε τι έπρεπε να πάρει. Είδε laptop, καλή τιμή και πήγε και το πήρε... Τι να του πεις 4 χρόνια μετά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 5, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Γνωμη μου...Λογικα καπου στο λαπτον θα εχεις κολημενα τα αυτοκολητα με τους αυθεντικους κωδικους των ΧΡ και Office. Οποτε, κατεβασε μια κοπια τους και στην διαρκεια του Setup, εσυ απλα θα βαλεις τους αυθεντικους κωδικους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Το έχω ξαναπροσπαθήσει σε άλλα laptop και δεν πιάνει... Είναι ΟΕΜ εκδόσεις και πρέπει να βρεις κατάλληλο ΟΕΜ για να μπει. Επίσης, έχει αρκετό παίδεμα μετά στο να περάσεις drivers, utilities κλπ. Φυσικά αν δε βρω CD αναγκαστικά θα το κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 5, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Γνωμη μου...Λογικα καπου στο λαπτον θα εχεις κολημενα τα αυτοκολητα με τους αυθεντικους κωδικους των ΧΡ και Office. Οποτε, κατεβασε μια κοπια τους και στην διαρκεια του Setup, εσυ απλα θα βαλεις τους αυθεντικους κωδικους. Και αυτο σωστο. (Αλλα και δικη σου κοπια να βαλεις, δεν εγινε και τιποτα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.