GoMaR Ιούνιος 27, 2007 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 33 idle........αχαχαχαχαχαχαΤι να πω...πρωτη φορα το βλεπω..Ενω full load εισαι οκ τελικα..Απλως το cpu-z το ηθελα εγω για να σιγουρεψω την ταχυτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 27, 2007 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Γιατι "γελας" ?Παντως οι τασεις δεν ειναι αυτες που γραφουν τα προγραμματα (αν ειναι ταση επεξεργαστη και οχι κατι αλλο). Ο επεξεργαστης εχει 1,5Volt και 2,3Volt οι μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 27, 2007 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Γιατι πραγματικα ειναι αδιανοητο να εχεις 33 βαθμους καλοκαιριατικα...και με αεροψυξη και οβερκλοκαρισμενο και ανεβασμενη ταση... Τι να πω.. και ανεβαζει 33+ βαθμους απο idle -> full load? τι ειναι prescott ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 27, 2007 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Εβαλες 1.5 ρευμα για 3375 ??? Αδυνατον ρε φιλε αυτη η θερμοκρασια για τοσο ρευμα ..... Ο δικος μου για 3600 θελει 1.4 (rock stable) Για να σου δοσω να καταλαβεις .... Το συστημα υπογραφης με επεξεργαστη default και νερακι εχει 41 idle ..... Με θερμοκρασια δωματιου 31.5 βαθμους Συμπερασμα Πεταξτε νερα, phase κτλ και αγοραστε Scythe Infinity Τεσπα πολυ το κουρασαμε το θεμα .... Φωτο σαν του Χριστου δεν εβαλες για αυτο ακομα δεν μπορω να σε πιστεψω (Φιλικα παντα) :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 27, 2007 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Να βαλω και print screen για τις τασεις. Εβαλα ρευμα εκει να υπαρχει. Εμενα δυστυχως δεν παει 3600. Ισως να ετυχα σε μοντελο που εχει χαμηλες θερμοκρασιες και δεν ανεβαινει σε ταχυτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 27, 2007 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Εβαλες 1.5 ρευμα για 3375 ??? Αδυνατον ρε φιλε αυτη η θερμοκρασια για τοσο ρευμα ..... Ο δικος μου για 3600 θελει 1.4 (rock stable) Για να σου δοσω να καταλαβεις .... Το συστημα υπογραφης με επεξεργαστη default και νερακι εχει 41 idle ..... Με θερμοκρασια δωματιου 31.5 βαθμους Συμπερασμα Πεταξτε νερα, phase κτλ και αγοραστε Scythe Infinity Τεσπα πολυ το κουρασαμε το θεμα .... Φωτο σαν του Χριστου δεν εβαλες για αυτο ακομα δεν μπορω να σε πιστεψω (Φιλικα παντα) :flower: Δεν εχω καλη μηχανη. Φαινονται ολα χαλια. Παντως για να σας φυγει η περιεργεια, η θερμοκρασια που εχω ειναι 25 βαθμοι (αν και καποια θερμομετρα που εχω δειχνουν ολα διαφορετικη θερμοκρασια. Αλλο δειχνει 28, αλλο δειχνει 30 αλλα εμπιστευομαι το πρωτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 27, 2007 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 21:22] Δεν εχω καλη μηχανη. Φαινονται ολα χαλια. Παντως για να σας φυγει η περιεργεια, η θερμοκρασια που εχω ειναι 25 βαθμοι (αν και καποια θερμομετρα που εχω δειχνουν ολα διαφορετικη θερμοκρασια. Αλλο δειχνει 28, αλλο δειχνει 30 αλλα εμπιστευομαι το πρωτο). Yπαρχει και ενα κουμπακι που λεγετε PrtScn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 27, 2007 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Print screen στο εξωτερικο θερμομετρο? Καλη ιδεα. Για πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 27, 2007 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 22:14] Print screen στο εξωτερικο θερμομετρο? Καλη ιδεα. Για πες. Γραψε λαθος.Εχει ζεστη.. Αρχική απάντηση από o polonosΤεσπα πολυ το κουρασαμε το θεμα .... Φωτο σαν του Χριστου δεν εβαλες για αυτο ακομα δεν μπορω να σε πιστεψω Προφανως αναφερομουν εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 27, 2007 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Noμιζω ότι θα ήταν πολυ ανοητος κάποιος να προσπαθει να δειξει οτι έχει χαμηλή Idle θερμοκρασια, για πιο λόγο? Μπορει να γινεται καποιο λάθος και το παιδι να βλεπει όντως 33 ή μπορει να είναι πραγματικά 33. Αφου λεει ότι έχει 25 μεσα στο δωματιο.Το παραξενο έιναι ότι εχει και μεγάλο vcore για την συχνοτητα του.......αλλά απο την άλλη έχω ξαναδει/διαβάσει για πολυ "κρυους" επεξεργαστες που όμως δεν ανεβαινουν με τιποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 27, 2007 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Δημητρη εμενα με προβληματιζουν αλλα : Ειναι καλοκαιρι Εχει 1,5V @cpu Ειναι στα 3,3γιγα Πως γινεται να εχει idle 33 οταν συμβαινουν τα 3 παραπανω ;Ουτε σε default δε παει τοσο... Anyway..Δε νομιζω να θελει να μας πει ψεματα η να αποδιξει κατι διαφορετικο.Δεν εχει νοημα οπως λες...Αλλα βρε nikoszax κατεβασε ρευμα...Αδικα τον εχεις και καιγεται...(βασικα δε καιγεται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 28, 2007 #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Δημητρη εμενα με προβληματιζουν αλλα : Ειναι καλοκαιρι Εχει 1,5V @cpu Ειναι στα 3,3γιγα Πως γινεται να εχει idle 33 οταν συμβαινουν τα 3 παραπανω ;Ουτε σε default δε παει τοσο... Anyway..Δε νομιζω να θελει να μας πει ψεματα η να αποδιξει κατι διαφορετικο.Δεν εχει νοημα οπως λες...Αλλα βρε nikoszax κατεβασε ρευμα...Αδικα τον εχεις και καιγεται...(βασικα δε καιγεται ) Εχεις δικιο, "καιγεται" αλλα το orthos δεν δεχεται λιγοτερη ταση για να τρεξει απροβληματιστα. Κανονικα ειναι σε πολυ λιγοτερη ταση επειδη δεν τρεχω orthos. Μονο tdu παιζω, office δουλευω, emule κλπ οποτε η ταση δεν μου χρειαζεται. Θα την κατεβασω ετσι κι αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.